gadi Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 Am un Kawa ER6n 2007 care tocmai a fost "mangaiat" de specimene. Au crapat carena dreapta fata si au rupt un colt din ea, pe care l-au luat ca amintire. Stie cineva sa le repare ? Si la ce cost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 vezi intai cat costa unul nou , sunt sanse sa fie mai ieftin decat reparat+vopsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadi Postat August 30, 2020 Autor Share Postat August 30, 2020 Unul nou e 200 EUR, cu transport abtibilduri si vopsit. Am gasit pe un site in UK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 (editat) Ia legatura cu Alin Ozn pe Facebook,repara si are preturi bune. Editat August 30, 2020 de Gabi24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Totusi, bine ar fi sa-ti faci un calcul inainte. S-ar putea ca sudura plastic, vopsitorie si stickerul sa coste apropiat de 200 euro, si sa fie mai rentabil sa iei totusi carena noua din UK. Sau macar sa cauti ceva pe la dezmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 (editat) https://www.facebook.com/PimotoBikeShop/ 0728 054 558 Eu am reparat o gramada de elemente la ei si au fost absolut ok si pretul si reparatia Editat August 31, 2020 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadi Postat August 31, 2020 Autor Share Postat August 31, 2020 Merci de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate