Cristi Marc Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Salutare. Dupa ceva timp petrecut pe un Kawasaki Ninja 250r din 2011, ca prima motocicleta. Ma gandeam in iarna sa o schimb. Din moment ce imi plac doar cele tip sport, nu prea am varietate mare. M-am tot uitat la CBR 500r ceva mai nou ca an 2012-2016. Va trebui sa il limitez pt A2. Ce pareri aveti despre el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Eu după mai mulți ani pe ninja 250 am trecut la adventure mi.am luat topcase de 52L pot să îți mut casa. merg pe orice drum oricât de spart e iar motociclismul a devenit iar o plăcere. desigur e plăcut și pe sportiva, deci mult spor, orice alegi, vezi să fie cu abs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Marc Postat Septembrie 11, 2020 Autor Share Postat Septembrie 11, 2020 Am vazut CBR-ul din 2017, si imi place enorm cum arata. Nu stiu la sunet cum sta, parca e tot 2 in linie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Ai văzut moto de 500 cc cu 4 cilindri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Honda CB500 Four are 500cc si 4 cilindri. Pentru A2 m-as uita la Honda CBR500R (sport), CB500X (adv) sau Yamaha Tracer 700 (poate fi limitata la A2). Poate si Tenere700, dar astea sunt mai noi si mai scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Marc Postat Septembrie 11, 2020 Autor Share Postat Septembrie 11, 2020 Mersi @AdrianB1, cel mai probabil pe CBR500r o sa merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 1 oră în urmă, AdrianB1 a spus: Honda CB500 Four are 500cc si 4 cilindri. La A2 mă refeream. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 CB 500 Four s-a produs long time ago. Cred ca ar fi cam greu pentru băiatul ăsta să găsească una, mai ales în România. OP: Dacă ești legat de carenate, un CBR e bun. Minus: dacă vii de pe Ninja de 250, ăsta o să ți se pară greu ca dracu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 (editat) 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: La A2 mă refeream. Si eu tot la A2 ma refeream. Daca Tracer-ul de 700 se poate limita la A2, avand peste 70 CP, atunci asta care are 50 CP de fabrica ce problema are? Da, e cam scump sa cumperi unul in stare de functionare pentru ca sunt foarte rare, dar exista. 1 oră în urmă, Cristi Marc a spus: Mersi @AdrianB1, cel mai probabil pe CBR500r o sa merg. Vezi ca trebuie sa iei un lucru in considerare: desi te duce la aproape 200km/h (vechiul meu CB500 mergea la 190km/h si era din 1994), nu e motocicleta sport, nu are nici puterea si nici franele pentru asa ceva. E o motocicleta ok, dar nu e de mers tare si in nici un caz de mers pe circuit. Editat Septembrie 11, 2020 de AdrianB1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 De ce nu pe circuit? Nu trebuie să scoți untul din motor ca să te distrezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 12, 2020 Share Postat Septembrie 12, 2020 Pentru ca incingi franele alea pe circuit pana ramai fara frana intr-o curba, iar modularea la franele alea e la fel de precisa precum spartul oualelor pentru omleta cu un pickhammer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate