Sari la conținut

Urmatorul motor.

Cristi Marc
 Share

Postări Recomandate

Salutare. Dupa ceva timp petrecut pe un Kawasaki Ninja 250r din 2011, ca prima motocicleta. Ma gandeam in iarna sa o schimb. Din moment ce imi plac doar cele tip sport, nu prea am varietate mare. M-am tot uitat la CBR 500r ceva mai nou ca an 2012-2016. Va trebui sa il limitez pt A2. Ce pareri aveti despre el?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu după mai mulți ani pe ninja 250 am trecut la adventure :D mi.am luat topcase de 52L pot să îți mut casa.

merg pe orice drum oricât de spart e iar motociclismul a devenit iar o plăcere.

desigur e plăcut și pe sportiva, deci mult spor, orice alegi, vezi să fie cu abs

Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1

Honda CB500 Four are 500cc si 4 cilindri.

Pentru A2 m-as uita la Honda CBR500R (sport), CB500X (adv) sau Yamaha Tracer 700 (poate fi limitata la A2). Poate si Tenere700, dar astea sunt mai noi si mai scumpe.

Link spre comentariu

CB 500 Four s-a produs long time ago.

Cred ca ar fi cam greu pentru băiatul ăsta să găsească una, mai ales în România.😀

OP: Dacă ești legat de carenate, un CBR e bun. Minus: dacă vii de pe Ninja de 250, ăsta o să ți se pară greu ca dracu'... 

Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1
1 oră în urmă, Lucian_M a spus:

La A2 mă refeream.

Si eu tot la A2 ma refeream. Daca Tracer-ul de 700 se poate limita la A2, avand peste 70 CP, atunci asta care are 50 CP de fabrica ce problema are? Da, e cam scump sa cumperi unul in stare de functionare pentru ca sunt foarte rare, dar exista.

1 oră în urmă, Cristi Marc a spus:

Mersi @AdrianB1, cel mai probabil pe CBR500r o sa merg.

Vezi ca trebuie sa iei un lucru in considerare: desi te duce la aproape 200km/h (vechiul meu CB500 mergea la 190km/h si era din 1994), nu e motocicleta sport, nu are nici puterea si nici franele pentru asa ceva. E o motocicleta ok, dar nu e de mers tare si in nici un caz de mers pe circuit.

Editat de AdrianB1
Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1

Pentru ca incingi franele alea pe circuit pana ramai fara frana intr-o curba, iar modularea la franele alea e la fel de precisa precum spartul oualelor pentru omleta cu un pickhammer.

Link spre comentariu