patraullea Postat Septembrie 24, 2020 Share Postat Septembrie 24, 2020 Salut, Propunere iesire la 2 zile pe traseu offroad astfel: Ziua 1 sambata Tabla Butii, urcare dinspre baraj Maneciu, coborare in Vama Buzaului; continuare prin Sacele si coborat in jos pe Valea Doftanei. Cazare la o pensiune in zona Poduri. https://www.bikemap.net/en/r/7455788/#12.56/45.40564/25.76916 Ziua 2 duminica Creasta Baiului cu urcare din Secaria, coborare in Busteni https://www.bikemap.net/en/r/7457721/#10.77/45.3435/25.6126 Eu am Honda Transalp 600. Metzler Tourance, experienta medie pe trasee off. Plecare din Bucuresti, sambata dimineata in jur de 8:30. Intalnire pe DN1 dupa centura la benzinaria Mol, imedat dupa MC Donald's. Intoarcerea duminica suficient de devreme astfel incat sa putem vota. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 24, 2020 Share Postat Septembrie 24, 2020 (editat) mnasol... Editat Septembrie 24, 2020 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fnp Postat Septembrie 25, 2020 Share Postat Septembrie 25, 2020 mbel*t* chiar! :) http://www.meteoromania.ro/avertizari/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patraullea Postat Septembrie 26, 2020 Autor Share Postat Septembrie 26, 2020 cine risca castiga Am redus iesirea la o zi si am facut traseul Bucuresti - Maneciu - Tabla Butii - Slon - Bucuresti. Foarte fain si relativ usor drumul dinspre Maneciu spre Vama Buzaului; nu l-am parcurs complet, fiind la o zi nu mai avea rost sa ma departez; am facut dreapta si am urcat spre pasul Tabla Butii. A plouat candva in zilele trecute, per ansamblu traseul a fost umed, urcarea aia de la intersectie pana in pas a fost provocatoare ca panta si sol, e un pamant galben, lutos, dar inca nu devenise alunecos rau; am trecut fara probleme. Pe ploaie sau proaspat plouat cred ca nu razbesti fara crampoane acel sector. Dupa pas a inceput sa burniteze usor, dupa cimitir s-a intetit dar nu deranjant, s-a lasat si ceata; am coborat in Slon fara nici o problema. E un traseu super frumos, recomand. Pentru cine e pasionat de balaureala si are echipare corespunzatoare, sunt multe deviatii unde te poti sa te aventurezi. Trackul pentru partea de off: https://www.bikemap.net/en/r/7468728/#10.97/45.4084/26.0186 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 27, 2020 Share Postat Septembrie 27, 2020 mișto pozele, pare că nu te-a speriat o ploaie. Poza cu mărul în gură mi-a stârnit zâmbetul dar viermele de pe măr mi-a șters zâmbetul imediat. Very nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Septembrie 27, 2020 Share Postat Septembrie 27, 2020 Singur il facusi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patraullea Postat Septembrie 27, 2020 Autor Share Postat Septembrie 27, 2020 Dap; nu s-a bagat nimeni din cauza forecastului meteo a fost foarte frumos traseul si fara probleme Acum 5 ore, Flower-Power a spus: mișto pozele, pare că nu te-a speriat o ploaie. Poza cu mărul în gură mi-a stârnit zâmbetul dar viermele de pe măr mi-a șters zâmbetul imediat. Very nice! Mersi; desi par multe, incarc foto din diverse locuri, ca cei interesati sa-si faca idee de cum e traseul; eu am parcurs prima oara, nu stiam cum e; un pic de ploaie nu omoara pe nimeni; chiar daca ploua, cel mai probabil nu va dura mult; pe munte e f probabil sa te prinda ploi oricand, si in toiul verii; daca ai echipament corespunzator, nu-i problema, doar sa nu fie pasaje cu pamant cleios; check this out, un alt mini-animal miercuri pe Strategica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 27, 2020 Share Postat Septembrie 27, 2020 e simpatică dar la distanță..altfel s-ar auzi strigătul meu pe o rază de mulți km. Bine că ai avut echipament de ploaie dar singur pe noroaie cred că e ușor riscant. Vezi că mai pune @AlexABtrasee de haiducie, poate vă sincronizați. Eu vă fac "lipeala". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patraullea Postat Septembrie 27, 2020 Autor Share Postat Septembrie 27, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 28, 2020 Share Postat Septembrie 28, 2020 16 hours ago, Flower-Power said: Eu vă fac "lipeala". Multumesc, dar eu mi-am găsit deja jumătatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 28, 2020 Share Postat Septembrie 28, 2020 Stai un pic că nu la lipeala d-aia mă gândeam. love is in the air..să fiți fericiți împreună! Eu mă refeream la lipeala de haiducie..trasee, noroaie când mai mergi în grup și nu doar cu iubita.✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate