danutu_m Postat Septembrie 30, 2020 Share Postat Septembrie 30, 2020 As vrea sa ies sambata asta pe urmatorul traseu: Bucuresti - Campina - Pietriceaua - Lutu Rosu - Varfu Grohotis - Pasul Bratocea - Cheia - Tabla Butii - Lacul Vulturilor - Chiojdu - Valeni - Bucuresti. Ca si idee, traseul este (cel putin pentru mine) la ghici, de exemplu bucata prin padure de dupa Lutu Rosu (drumul marcat pe harta cu DJ101T) am incercat sa o fac singur anul trecut si nu am reusit (drumul se pierde la un moment dat prin padure si am sfarsit infipt in noroi) asa ca as vrea sa mai incerc inca o data. Apoi, mai la nord-est de Tabla Butii se vede clar pe harta un drum care merge aproape pe linia granitei dintre judetele brasov/prahova si brasov/buzau dupa care intra in padure si nu prea se mai vede clar insa, pare sa coboare spre sud si astfel se poate ajunge la Lacul Vulturilor - pe bucata asta nu am mers niciodata asa ca nu stiu cat de practicabila este. Daca este careva intersat de o iesire sambata, insa vrea pe alt traseu, sunt deschis si la alte propuneri. Asadar, doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Septembrie 30, 2020 Share Postat Septembrie 30, 2020 cred ca sunt multi,inclusiv eu vestea buna e ca sambata nu ploua nicaieri ,dupa meteoblue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Octombrie 1, 2020 Autor Share Postat Octombrie 1, 2020 La 30.09.2020 la 16:27, mihai c a spus: cred ca sunt multi,inclusiv eu Sa înțeleg că te bagi la tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Octombrie 2, 2020 Share Postat Octombrie 2, 2020 Eu ies azi spre văleni și cred ca fac o cheia, dacă dorești putem merge împreună... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Octombrie 2, 2020 Autor Share Postat Octombrie 2, 2020 @misionaru, poti sa fii mai clar te rog, nu prea pot face legatura intre postarea ta si subiectul topicului, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 5, 2020 Share Postat Octombrie 5, 2020 La 30.09.2020 la 16:22, danutu_m a spus: As vrea sa ies sambata asta pe urmatorul traseu: Bucuresti - Campina - Pietriceaua - Lutu Rosu - Varfu Grohotis - Pasul Bratocea - Cheia - Tabla Butii - Lacul Vulturilor - Chiojdu - Valeni - Bucuresti. Ca si idee, traseul este (cel putin pentru mine) la ghici, de exemplu bucata prin padure de dupa Lutu Rosu (drumul marcat pe harta cu DJ101T) am incercat sa o fac singur anul trecut si nu am reusit (drumul se pierde la un moment dat prin padure si am sfarsit infipt in noroi) asa ca as vrea sa mai incerc inca o data. Apoi, mai la nord-est de Tabla Butii se vede clar pe harta un drum care merge aproape pe linia granitei dintre judetele brasov/prahova si brasov/buzau dupa care intra in padure si nu prea se mai vede clar insa, pare sa coboare spre sud si astfel se poate ajunge la Lacul Vulturilor - pe bucata asta nu am mers niciodata asa ca nu stiu cat de practicabila este. Daca este careva intersat de o iesire sambata, insa vrea pe alt traseu, sunt deschis si la alte propuneri. Asadar, doritori? Salut! Ati mai fost? Ceva poze, povesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Octombrie 5, 2020 Autor Share Postat Octombrie 5, 2020 Chiar acum, zigzag a spus: Salut! Ati mai fost? Ceva poze, povesti? Salut, am fost doar eu. Am plecat destul de tarziu de acasa asa ca nu am reusit sa fac toata tura. Am scris aici despre iesire : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 5, 2020 Share Postat Octombrie 5, 2020 Super! ----------- ps- Am avut planificata o iesire de 2 zile pe Strategica si inca ceva pe langa, altfel, te-as fi insotit. Am facut urcarea din lutu rosu de cateva ori si-mi place tare mult. Poate iese ceva in we. Vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Vrea cineva tura asta duminica? ------------------------- pana la urma s-a lasat cu tabla butii ceva noroi pe urcarea dinspre plaiul boncuta dar am reusit sa ajungem sus in rest, doar peisaje frumoase si vreme foarte buna la valeni ne-am intalnit si cu baietii care au mers pe la basca chiojdului cristache are mai multe poze frumoase dar nu stiu daca a urmarit topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate