turanoid Postat Noiembrie 4, 2020 Share Postat Noiembrie 4, 2020 Stimabili,ce caucioace folositi iarna?In afara de cross-uri,Heidenau k37,Mitas-uri,...ma tot uit dupa un Duro307,dar nu-l vad pe la gumarii autohtoni.Erau unele rusesti cu profil asemanator pe 4.10/19,dar nici de astea nu mai vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 4, 2020 Share Postat Noiembrie 4, 2020 Salut, Nu am folosit personal, cum nu ies iarna cu moto, dar am un amic care a folosit Michelin City Grip Winter. Poate te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 https://www.ural-zentrale.de/de/fahrwerk/raeder-reifen/reifen-gelaende-4-20-x-19-militaer-71k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Noiembrie 6, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2020 Aha,guma ruseasca dedicata.Trebuie sa-l intreb pe Gaspar,poate are...D-ar trebui ceva sa tina si pe asfalt.Astea Michelin sint numa pt scuter;,n-am vazut pe 19 tzolli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Noiembrie 6, 2020 Share Postat Noiembrie 6, 2020 Este un domn in Dorali pavilionul 6, il cheama Leonida. Gaesti la el cam toate modelele de anvelope rusesti, inclusiv pentru Nipru la preturi decente. Eu am ales sa pun pe M-ul meu un 4.10 cu profil clasic de strada insa are si profile mai agresive pentru namol(caramele) si am vazut ceva care mi-a atras atentia si care pareau ceva M+S. Telefonul dumnealui este: 0751 218 179. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 6, 2020 Share Postat Noiembrie 6, 2020 Despre M+S, parca e ilegal sa circuli pe zapada pe 2 roti - moto si biciclete. Cu atas e voie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 13 hours ago, AdrianB1 said: Despre M+S, parca e ilegal sa circuli pe zapada pe 2 roti - moto si biciclete. Cu atas e voie? Oare chiar asa o fi? (Intreb pentru ca nu stiu, nu de alta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Noiembrie 7, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2020 Asta cu (i)legalitatea e cam la latitudinea si libidoul organului constatator.Echipat cu niste gumari mai hagresivi vizual,te lasa-n reumatismul tau sa-ti vezi de drum.Fain profil astea de speedway,dar pe asfalt se duc repede.Mitas au profile misto,dar si cele pt strada chelesc prematur.,chiar spalate cu sampon german cu cofeina.;dar ai aderenta,Le tot folosesc pe sportster fata;le pun la-nceput de iarna,si daca ,,uit,,sa le dau jos in primavara,toamna altele.Merci de nr.de tel. M72,,Sint in Harghita,n-am cum sa i vad standu omului,deocamdata.Era o firma pe net ,Agroverde parca,ei aveau gumari rusia toate marimile,la 230 lei cu matz cu tot,da acum stoc lipsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate