Adi0147 Postat Noiembrie 4, 2020 Share Postat Noiembrie 4, 2020 Salut, vreau sa știu dacă pot sa mai car pe cineva pe o Yamaha Yz450f fără sa afecteze shock-ul sau altceva, va rog sa îmi răspundeți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Noiembrie 4, 2020 Share Postat Noiembrie 4, 2020 (editat) Acum 40 minute, Adi0147 a spus: Salut, vreau sa știu dacă pot sa mai car pe cineva pe o Yamaha Yz450f fără sa afecteze shock-ul sau altceva, va rog sa îmi răspundeți cred ca trebuie sa zici cate kg ar avea pe la 50 e ok, dar n-ai scarite, e inghesuit si motorul nu are protectie la lant, asa ca cel mai bun loc pentru picioare e pe calcaiele tale, ceea ce e incomod scarite de urgenta gen cross plus ar ajuta cat de cat mai e si problema subcadrului, care o sa cedeze daca te apuci sa sari (asta si la mers normal prin gropi ar trebui tinut sub observatie) pe termen scurt amortizorul e ultima problema Editat Noiembrie 4, 2020 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi0147 Postat Noiembrie 4, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2020 Pai eu vreau sa merg pe forestier, prietenul meu are 55-60 + ca nu vreau sa merg cu viteza! Mersi oricum pentru răspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi0147 Postat Noiembrie 4, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2020 Deci as putea sa merg fără sa se strice ceva? Îți mulțumesc pentru părere o sa țin cont de ea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Poti sa "strici" pasagerul... Nu este gandita pentru pasager pentru ca nici macar nu are scari pentru acesta - daca scapa un picior la lant o sa apari la stiri. Cat despre stricarea atelajului, banuiesc ca este un cros trecut de prima tinerete, fara acte, luat la mana a 20-a. Asta se poate strica din orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Acum câțiva ani o ardeam cu bicla de la Azuga la Săcele și în liniștea aia aud zgomot de thumpertalk. Ridic ochi și văd din sens opus venind un KTM 530 EXC. Când a trecut pe lângă mine am observat că avea și pasager, care ținea în brațe motociclistul și îl cuprindea și cu picioarele, i le pusese cumva în poală. Nici casca n-avea gagica, dar ao ardeau bine, cu vreo 80 la oră... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 cunoastem ... :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Acum 3 ore, vis-a-vis a spus: Acum câțiva ani o ardeam cu bicla de la Azuga la Săcele și în liniștea aia aud zgomot de thumpertalk. Ridic ochi și văd din sens opus venind un KTM 530 EXC. Când a trecut pe lângă mine am observat că avea și pasager, care ținea în brațe motociclistul și îl cuprindea și cu picioarele, i le pusese cumva în poală. Nici casca n-avea gagica, dar ao ardeau bine, cu vreo 80 la oră... 1. e nevoie de ceva mobilitate pentru miscarea aia 2. picioarele o sa incomodeze ghidonul si la masura 38, nici nu vreau sa stiu cu un 45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Adi, ăștia care îți spun că nu se poate sunt oameni răi și invidioși că voi va distrați. Ia frate pasager și arde-o că ține fierul. Sunt motocicliști de 120kg plus echipament și nu se rupe motocicleta. Deci va rezista și la 2 LGBT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi0147 Postat Noiembrie 9, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2020 La 05.11.2020 la 18:35, easy ride on! a spus: Nu se strică nimic, doar că se modifică centrul de greutate. Atenţie la asta! Asta (WR250R) are şi scăriţe pentru pasager din construcţie. https://www.bing.com/videos/search?q=wr250r+passenger+foot+pegs&&view=detail&mid=EA46577F5FFF489A3797EA46577F5FFF489A3797&&FORM=VRDGAR&ru=%2Fvideos%2Fsearch%3Fq%3Dwr250r%20passenger%20foot%20pegs%26qs%3DAS%26form%3DQBVR%26sp%3D3%26pq%3Dwr250r%20passenger%26sk%3DAS2%26sc%3D3-16%26cvid%3DA4062FEA9E1C4F969006D94E9BF7B481 Bingo? Ai filmuleţul cu 2 pe KTM, după ... mersi mult :)))) am mers intre timp La 05.11.2020 la 13:00, Baxxter a spus: Adi, ăștia care îți spun că nu se poate sunt oameni răi și invidioși că voi va distrați. Ia frate pasager și arde-o că ține fierul. Sunt motocicliști de 120kg plus echipament și nu se rupe motocicleta. Deci va rezista și la 2 LGBT. cel mai bun raspuns,ai dreptate ca invidiosi,mai sus e un raspuns care zice ca este cumparat la mana a 20-a, motorul are doar 80 de ore de folosire :))))) unii ma fac sa rad RESPECT La 05.11.2020 la 7:44, florinelu07 a spus: Poti sa "strici" pasagerul... Nu este gandita pentru pasager pentru ca nici macar nu are scari pentru acesta - daca scapa un picior la lant o sa apari la stiri. Cat despre stricarea atelajului, banuiesc ca este un cros trecut de prima tinerete, fara acte, luat la mana a 20-a. Asta se poate strica din orice. Daca ti se pare ca un model din 2016 poate sa treaca prin 20 de maini imi pare rau sa te contrazic ( eu sunt al doilea proprietar si motorul are doar 80 de ore de utilizare ) Ps :am fost deja cu el si nu am aparut la stiri ! :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate