m72story Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 Salutam, Imi poate confirma cineva urmatoarele dimensiuni ale caracterelor seriilor de pe Simsonul Sport: -tablita cadru 3mm; -serie cadru 6mm. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 Tot cu mine pare sa te alegi pt un raspuns. La cadru, cifrele sunt de 7mm, standardul auto/moto de pe vremuri. Teoretic, nu poti cumpara asemenea pansoane in comert. Pe placuta sunt intr-adevar de 3mm. Am 2 seturi, de 3mm si de 7mm (~8mm in practica), de la acelasi producator. Ti le imprumut daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 atentie la caractere, fonturile sunt specifice, daca dai peste cineva care le deosebeste poti face o mare buba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Noiembrie 23, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2020 Multumesc pentru raspunsurile oferite. Este o placere sa dezbat, combat, sa intreb si sa primesc informatii de la oameni documentati si care au habar. Teama mea se refera la ceilalti care vorbesc fara a avea habar sau a se afla in treaba. Dimethyl te voi cauta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 adica militia ocoleste si dansa legile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate