m72story Postat Decembrie 7, 2020 Share Postat Decembrie 7, 2020 Salutam cu respect, Doresc sa incarc o baterie de 12v, 7Ah dintr-un magnetou de Minsk. Se poate face acest lucru si cum? Banuiesc ca mai intai este necesara montarea unei punti redresoare si apoi stabilizarea lui la 13,8-14V. A mai facut cineva acest lucru? Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 7, 2020 Share Postat Decembrie 7, 2020 Acum 28 minute, easy ride on! a spus: Adică stabilizatorul obişnuit moto. Pentru Minsk probabil e nevoie de ceva monofazic, de la scutece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Decembrie 8, 2020 Share Postat Decembrie 8, 2020 Pe Dnepr am asa ceva.Din napolitana am o iesire insarmuita la un regulator scuter,atv,..imi incarca o baterie de vreo 5(parca)Ah,doar pt aprindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Decembrie 9, 2020 Autor Share Postat Decembrie 9, 2020 Asta am vazut doar pe Tub. Ai pe DNEPR magnetou de MINSK. Unde l-ai montat? Pe capacul distributiei? Am inseriat toate bobinele si voi introduce faza respectiva intr-un regulator de Honda CB360 Sa vedem ce scoatem..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Decembrie 9, 2020 Share Postat Decembrie 9, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Decembrie 9, 2020 Share Postat Decembrie 9, 2020 Sint si la 90w. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Ianuarie 7, 2021 Share Postat Ianuarie 7, 2021 Elucidare de faza...de 10 ani am minskarimea asta ca sursa de curent,monofazat,si-am tot intrebat poeti intr-ale electrotehnicii automotive cum sa bifazam alternatorul,pentru a fi regulat elegant...da nici o rima adecvata;de Revelion am coborit cu un judet mai jos,la un prieten,sa-i vad Simsonul pe care-l reconditioneaza,.,si-n urma brainstorming-ului dintre ani,mi s-a aratat Adevarul...se deconecteaza firul de masa al bobinelor,de la masa,si se foloseste ca a 2-a faza la intrare in regulator(d-asta-n patru fire,atv china)Pa napolitana!M-am intors pe intuneric,luminile nu oscileaza la relanti,bateria s-a incarcat full.Mai simplu de atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Eeeei,asa da...vedem ce mult conteaza exprimarea?Daca vi cu capul plecat, folosind o terminologie simpla,care-ti reflecta cunostiintele-n domeniul abordat,autocitandu-ma..,,sarma/intrare/iesire..,,...Ma bagasem in seama pe subforumul cu acumulatori/incarcare,...cu magnetoul de Minsk,da...am fost lasat in sarmele mele.Daaa cand dai de inteles c-ai sti care-i Faza...,ei atunci ti se explica!He-he!Redevenind cu mimica fetei la normal,merci Easy R,de informare asupra fazelor.La treaba cu suntarea;o fi oricum mai subturat in pozitia actuala(pe dnepr 1,5xrpm),fata de locatia-i de fabrica,acuma nici magnetii din rotor nu mai au veselia de acu 30 de ani...nu cred sa se mai autoexcite pana orbeste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Ianuarie 10, 2021 Share Postat Ianuarie 10, 2021 Ehei,easy r....unele texte nu se citesc ad literam,ele se contempla...cu doi pasi mai in spate,sa-i intelegem mesagiul! Cimilitura non est literatura!Duhovnicul duhneste,sau duhovniceste?Pai ce facem,incarcam si noi bateria asta? he-he. Misto.And who the fuck is Alice?sau Denis...totuna-! he-he......ma duc sa-i dau o carja,ca face bine la mahmureala...ia sa circule voltzi aia DC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Ianuarie 16, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2021 Se lucreaza....voi reveni cu indormatii. 0.9 all in. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Aa,asa da!Iese elegant;La rotor ai putea taia partea destinata aprinderii;un stres in minus pentru rulmentii din carcasa.La mine carpeala de Revelion la omu*n curte,tre sa ma tina pina-n primavara.Alaltaieri mi s-a fasait bobina de inductie pe drum,dar incarcarea e misto in formula asta;zic asta folosind zilnic dnepru.Hai cu noutati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Ianuarie 17, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2021 Noutatea este ca doua bobine erau cu spume, la rebobinare s-au introdus 11 m/ bobina. Dupa cum am mentionat deja mergem la all in, vedem apoi cum le legam si in care formula serie sau paralel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Ianuarie 26, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2021 S-a bobinat , s-a instalat. În gol fără consumatori la 2500-3000 rpm 45 volți. Cu un bec de fază lungă 55W pe rol de consumator voltmetrul scade pe ralantiu la 10 volți, în 3000 rpm urcă la 14-15volți. Următorul pas este stabilizarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Ianuarie 26, 2021 Share Postat Ianuarie 26, 2021 Aaatat!Daca treci si felinarele pe led,...poti vinde curent si la vecini.De fapt necesar upgrade-u,mai ales in mediu urban;relanti la semafoare,etc.La mine cu toate luminile(led) on,daca decuplez bateria,motorul merge in continuare,pe curentul din magnetou...Ce rotor ai ?uite diferenta la magneti,intre cel de 60,si cel de 90w;mai e si varianta cu magneti longitudinali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate