RedRat Postat Decembrie 29, 2020 Share Postat Decembrie 29, 2020 Salut! Datele probleme sunt: doua jante de GS, vopiste negru (din cate am inteles nu i-au placut proprietarului precedent) si arata in halul asta: Ce as putea sa le fac sa arate mai bine? Ma gandeam sa completez cu ceva vopseaua cazuta, dar nu stiu ce vopsea as putea sa folosesc. Oare trebuie dat cu ceva inainte? Sau alternativ, cum as putea sa dau jos vopseaua? Mersi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 (editat) se demonteaza spitele, se sableaza janta, se vopseste/lustruieste/ce vrei tu, se spiteaza la loc (mare atentie, cheia dinamometrica pentru spite este ceva aproape inexistent pt. majoritatea "spitarilor" din rromanistan) corect. detalii pe pm daca vrei. Editat Decembrie 30, 2020 de MotoS Garage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 1 minute ago, Christian 1 said: Omul e locat in Polonia. cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 (editat) ah, merci! pe telefon nu se vede locatia! Editat Decembrie 30, 2020 de MotoS Garage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Si mai ales, daca sablezi jantele, cauta sablare cu bile de sticla, risti mai putin sa contaminezi cu oxizi de fier...mai ales daca ai spitele de inox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 30, 2020 Admin Share Postat Decembrie 30, 2020 Cauta un atelier care vopsește electrostatic, știu ei ce au de făcut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Acum 3 ore, Christian 1 a spus: Mea culpa,vopsit electrostatic,nu static. În Ardeal se poate vopsi static, doar acolo s-a inventat molecula care numa' șade! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Decembrie 30, 2020 Autor Share Postat Decembrie 30, 2020 Mersi tuturor de sugestii. Ca idee, sunt in Polonia, si aici este un tip care centreaza roti de bembeu. Pe scurt, stie ce face. Nu le are cu engleza (merge google translate), poate intereseaza pe cineva: https://www.facebook.com/centrowaniekol Cand am dat gumele jos, am vazut stickerul lui pe interior, centrat in 04.2019. Lucru bun, ca deh, stie ce face. Si da le-am pus la loc pe moto (fara gume), le-am invartit si sunt centrate ca la carte. Mi-a spus ca nu are rost de i le trimit, doar daca vreau 'full' service, care in cazul meu inseamna ceeace a fost una din sugestii, adica date jos spitele, vopsit cum trebe si montat la loc + centrat. Din pacate mi-a estimat costul pana pe la 2000 PLN (2000 RON) Vroiam sa vad ce optiuni mai ieftine am... Cand am revizuit topicul mi-am adus aminte de fapt motivul de ingrijorare: peretele unde calca guma este neuniform (vopseaua e destul de groasa si pe alocuri lipseste...), si ma gandesc ca asta ar afecta presiunea in roti cu timpul, deci oricum trebe sa fac ceva pana la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Nu știu cum au fost original, dar bănuiesc că nu vopsite ci acoperite electrochimic. Aș încerca cu decapant să îndepărtez vopseaua neagră și să văd ce rămâne în urma ei. Poți să începi cu o porțiune de pe obadă, unde nu se vede, și să vezi dacă rămâne ok. Drept că, din experiență (nu cu jante), o să se jumulească ușor o parte din vopsea, dar o să rămână zone mici unde va fi muncă de Sisif să o îndepărtezi... Dacă nu, freci cu șmirghel zona unde etanșează anvelopa și fie o lași așa fie o revopsești din nou negru, cu primer corespunzător și tot tacâmul, la spray. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 31, 2020 Admin Share Postat Decembrie 31, 2020 @RedRat, te descurci în poloneză? Vreau să comand un set de engine guard de pe un site de acolo și nu le au cu engleza. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 13 hours ago, RedRat said: Mersi tuturor de sugestii. Ca idee, sunt in Polonia, si aici este un tip care centreaza roti de bembeu. Pe scurt, stie ce face. Nu le are cu engleza (merge google translate), poate intereseaza pe cineva: https://www.facebook.com/centrowaniekol Cand am dat gumele jos, am vazut stickerul lui pe interior, centrat in 04.2019. Lucru bun, ca deh, stie ce face. Si da le-am pus la loc pe moto (fara gume), le-am invartit si sunt centrate ca la carte. Mi-a spus ca nu are rost de i le trimit, doar daca vreau 'full' service, care in cazul meu inseamna ceeace a fost una din sugestii, adica date jos spitele, vopsit cum trebe si montat la loc + centrat. Din pacate mi-a estimat costul pana pe la 2000 PLN (2000 RON) Vroiam sa vad ce optiuni mai ieftine am... Cand am revizuit topicul mi-am adus aminte de fapt motivul de ingrijorare: peretele unde calca guma este neuniform (vopseaua e destul de groasa si pe alocuri lipseste...), si ma gandesc ca asta ar afecta presiunea in roti cu timpul, deci oricum trebe sa fac ceva pana la primavara In ro te ajunge undeva la 1000 de lei cu totul, da un pm daca vrei detalii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Decembrie 31, 2020 Autor Share Postat Decembrie 31, 2020 6 hours ago, l.u.v said: @RedRat, te descurci în poloneză? Vreau să comand un set de engine guard de pe un site de acolo și nu le au cu engleza. Mersi! Da, ma descurc. Da-mi PM cu detaliile si te ajut cu placere 2 hours ago, MotoS Garage said: In ro te ajunge undeva la 1000 de lei cu totul, da un pm daca vrei detalii! Sunt interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate