Lupu.D Postat Ianuarie 22, 2021 Share Postat Ianuarie 22, 2021 Salutare tuturor!De vreo 4 ani tot adun piese pentru a construi un IJ 49,mai exact ca sa pot face unul am cumparat 4 bucati.Dar sigur ca asa cum se intampla de obicei(unii dintre voi stiu despre ce vorbesc) lipsurile pe care le avea una le aveau in general si celelate,asa ca a trebuit sa mai caut piese si din alte surse pentru a aduce-o in stadiul in care se vede,dar marele minus este ca nu am gasit o motocicleta de tipul asta cu acte pentru a o putea pune in circulatie.Insa poate cu timpul voi rezolva si acest incovenient.Deocamdata asa cum se vede am terminat cu vopsitoria,cand va veni primavara si va fi mai cald in garaj ma voi apuca montaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Februarie 23, 2021 Share Postat Februarie 23, 2021 Cred ca Ivanul model 49 a trecut pe la birt, se sprijina pe doi prieteni....stabili sau mai bine formulat ar fi bazati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius80 Postat Martie 28, 2021 Share Postat Martie 28, 2021 Spor la treaba, si poate iesi cu el anul asta pe la intruniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 28, 2021 Share Postat Martie 28, 2021 .....greu...... Cunoaste cineva alt model/marca ce a folosit cadrul semi-rigid, pe roata spate, SI bascula ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Octombrie 22, 2021 Autor Share Postat Octombrie 22, 2021 Aproape gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius80 Postat Octombrie 22, 2021 Share Postat Octombrie 22, 2021 Super! Poate o si auzim cum suna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 22, 2021 Share Postat Octombrie 22, 2021 Felicitari pentru ca o ai completa (cric central, aparatoare lant, cutia electrica, claxon, etc). Despre modul in care ai ales sa o reconditionezi..... nu comentez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Octombrie 24, 2021 Share Postat Octombrie 24, 2021 Bravo Lupule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Decembrie 25, 2021 Autor Share Postat Decembrie 25, 2021 Craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius80 Postat Decembrie 25, 2021 Share Postat Decembrie 25, 2021 Craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate