cosmin moldovan Postat Februarie 23, 2021 Share Postat Februarie 23, 2021 buna ,az am ilocuit lichid frana plus placute spate,surpriza frana fata ok ,frana spate lipsa , moto are abs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 23, 2021 Admin Share Postat Februarie 23, 2021 Nu am globul de cristal la mine. Ce brand este, cum ai procedat cu înlocuirea lichidului etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Februarie 23, 2021 Share Postat Februarie 23, 2021 Acum 48 minute, cosmin moldovan a spus: buna ,az am ilocuit lichid frana plus placute spate,surpriza frana fata ok ,frana spate lipsa , moto are abs Trbe sa apeși de cteva ori pă pedala să își găsească plăcuțele locul langa disc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin moldovan Postat Februarie 23, 2021 Autor Share Postat Februarie 23, 2021 Acum 12 minute, l.u.v a spus: Nu am globul de cristal la mine. Ce brand este, cum ai procedat cu înlocuirea lichidului etc? nici nu trebuie globu de cristal ,am vorbit cu mercedesa si popa din bont si sa rezolvat ,rezerva mama omida Acum 4 minute, robert23mg a spus: Trbe sa apeși de cteva ori pă pedala să își găsească plăcuțele locul langa disc am apasat ,dar degeaba ,am inpresia ca aprins aer pompa abs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 23, 2021 Share Postat Februarie 23, 2021 2 hours ago, cosmin moldovan said: nici nu trebuie globu de cristal ,am vorbit cu mercedesa si popa din bont si sa rezolvat ,rezerva mama omida Meserie te halesc, da' n-am scule, pardon, minte să lucrez! Bine că sa rezolvatără. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Februarie 23, 2021 Share Postat Februarie 23, 2021 Daca a prins aer in pompa de ABS cam trebuie sa te duci la un service ,ceva care are diagnozer pt deschiderea comandata a supapelor din pompa de ABS . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin moldovan Postat Martie 1, 2021 Autor Share Postat Martie 1, 2021 buna tuturor , azi am fost la un servcee moto unde un mecanic domn ok mi-a explicat cum stau lucrurile , lichidu de frana trebuie schimbat cu abs cuplat ,un anumit lichid de frana atte dot 4 , La 23.02.2021 la 20:59, The Flying Dutchman a spus: Meserie te halesc, da' n-am scule, pardon, minte să lucrez! Bine că sa rezolvatără. cred ca AM MAI MULTA MINTE DECAT ........PLUS CARTEA SERVICEE CARE ARE 550 PAGINI .TOT RESPECTU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate