foxdesert Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 are mantea are cineva o maneta frana fata de vn800 classic? 5000 asha cum spune si musiu Legi. daca mergi zi de zi cu el in orash, merita sa te ocupi de santatea calutzului putin mai devreme. Oops, Legi, shi maria mea trebe sa schimb lichidele O spune manualul, dar depinde si de ulei. Mie mi s-a spus cand mi-am facut revizia de iarna ca uleiul Motul se schimba la 5000 km, dar mi s-a recomandat totusi sa il schimb pe la 4500, din cauza uzurii uleiului aparuta datorita modului de exploatare din Bucuresti. O fi, nu o fi asa, eu tot pe la 5000 il schimb. Ooops, chiar, ar trebui sa-l schimb si eu pe al meu... Se face. cauta un tichinigiu bun de la o reprezentanta auto din localitate. nu costa mult, vreo 50 ron. Necesita insa revopsire, chiar totala, pentru ca e greu de reushit aplicarea aceluiashi patern. Va rog dati-mi o idee cum se poate indrepta un rezervor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Sorry de intarziere,am fost cu conserva in Sarbia.Voi merge in Ungaria sa schimb uleiul cum se indreapta vremea.Multumesc tuturor de sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Pai nu trebuie schimbat si filtrul?N'am mai facut asemenea operatiune.In fond fiecare trebuie sa traiasca.L'as schimba si'n Arad dar nu am gasit un atelier,decat pentru mopede.Poate'mi da cineva o adresa din Timisoara.Pana la Szeged sunt 100 km. si am gasit reprezentanta Kawasaki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3'C Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Pai nu trebuie schimbat si filtrul?N'am mai facut asemenea operatiune.In fond fiecare trebuie sa traiasca.L'as schimba si'n Arad dar nu am gasit un atelier,decat pentru mopede.Poate'mi da cineva o adresa din Timisoara.Pana la Szeged sunt 100 km. si am gasit reprezentanta Kawasaki. da-mi un mes personal si te directionez > calitate + garantie < Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 pai daca nu vrei sa ti-le schimbi tu,in Arad te poti duce la Gim,iar in Timisoara la Thunderbikes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Da-mi te rog o adresa sau un numar de telefon de la GIM.Nu am auzit de ei in Arad.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) tot Gim e si pe forum.... iacata ce zice: "SERVICE MOTO AUTORIZAT R.A.R ARAD str.OITUZ 190 tel: 0728 46 10 13 gim@mcburnout.ro office@gimmoto.ro constatari daune motocicleta din accident catre asigurari licitez si aduc piese de pe www.ebay.de www.ebay.com" Editat Septembrie 16, 2008 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Gim e tatic in motorete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Pai nu trebuie schimbat si filtrul?N'am mai facut asemenea operatiune.In fond fiecare trebuie sa traiasca.L'as schimba si'n Arad dar nu am gasit un atelier,decat pentru mopede.Poate'mi da cineva o adresa din Timisoara.Pana la Szeged sunt 100 km. si am gasit reprezentanta Kawasaki. Daca n-ai pe ce da banii............... E simplu si iti ofera si satisfactia de a "bibilii" la motorul tau. Dar daca tot nu vrei sa faci tu operatiunea si apelezi la un service sa nu uiti sa ungi si lantul...... E la fel de "greu"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putin Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Voi merge la GIM.M'am saturat cate filtre si litri de ulei am schimbat la fostele masini De ce sa nu lasi meseriasii sa'si faca si ei treaba? Awaaaiiii,nici chiar asa.Lantul l'am uns la fiecare 300 km ca'i totusi o treaba personala.HIHIHi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrpilot Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Hello peoples! Sunt in cautare de Owner's Manual pentru VN800 Stie careva pe unde il pot gasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 mrpilot,incearca sa ti-l descarci de aici: http://www.tanga-moteurs.ro/service/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrpilot Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Cel de pe site e Service Manual si il am deja Still looking... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 stai sa vaz ce am si eu pe acasa, nu stiu daca sunt ficheurile sau alt manual da-mi un pm maine sa-mi aduci aminte de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Cel de pe site e Service Manual si il am deja Still looking... Atunci ia vezi asta: http://www.filebox.ro/download.php?key=twv8dsw9pvklqyjd E un user manual de la Morpheus primit, dar e posibil sa nu se potriveasca la toate modelele anumite chestii, intrucat am impresia ca e ptr modelul de State. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrpilot Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Multsumesc frumos Dau o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 eh ...dupa o luna am reusit sa i fac si eu niste poze .inca nu e terminata ....vine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Atunci ia vezi asta: http://www.filebox.ro/download.php?key=twv8dsw9pvklqyjdE un user manual de la Morpheus primit, dar e posibil sa nu se potriveasca la toate modelele anumite chestii, intrucat am impresia ca e ptr modelul de State. Multsumesc frumos Dau o bere! Pe asta de la Morpheus il am si eu, asa ca nu mai am ce să-ți dau. Poți sa-ți cumperi de pe ebay un Clymer, cred ca e mai complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 ea sa dati voi vinul, ca bere nu mai beau ca face burta manualul acela, daca imi amintesc eu bine, e versiunea scanata de LordRhadoo, adica pentru modelul de state. vulcanul lui fiind adus de-acolo nou. *cine are scanner si vrea, ii dau manualul meu, de VN800 classic modelul - 2005. (ultimul an in care s-a mai fabricat acest model de motor) si poate face o fapta buna sa-l faca pdf si sa-l puna pe undeva. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Stef, da-l la baiatu' ca il rezolva. Problema cea mai mare e distanta mare la care locuim unul de celalalt... (ptr cei ce nu stiu, este vb doar de o statie, dar niciodata nu apucam sa ne vedem cand ne propunem) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 da baiatu, uite maine sau poimaine seara ne putem vedea sa-ti dau manualul diseara nu poci ca ma duc la fotbal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 panarama vrei sa dai burta jos? ce-mi place ca te-a pus Virgi la regim! Asha nu o sa ma obosesti Vn-ul ala sarman cu kilele tale:grinbandit: da baiatu, uite maine sau poimaine seara ne putem vedea sa-ti dau manualul diseara nu poci ca ma duc la fotbal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 hahahahahahahahahahaha ce ma faci sa rad!!!! nu m-a pus ma ea la regim, vreau eu sa scap de burtihan ca mi s-a cam luat despre dansul. o sa induci lumea in eroare pe-aici sa creada ca am cocosat biata motocicleta cand nu e adevarat, n-am decat 78kg... orscum ar fi bine sa pui si tu mana pe ceva sa te mai intremezi ca mi-e ca o sa te usuci de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 eh ...dupa o luna am reusit sa i fac si eu niste poze .inca nu e terminata ....vine iarna Bravo, Ozule...super tare a iesit.Cum se aud tobele alea? Cu dragurile de la tine .....mi-am furat-o...Asa ca dau anunt: vand dragpipes pentru vn 800,sunet super tare, pretabile pt amenda la politie....Dar cu astea sigur va aud conservarii (chiar tresar nervosi sau buimaciti pt ca nu stiu ce-i ataca) :) Pret 350 lei plus taxele postale.Vorbesc serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 cum se aud? NESIMTIT de tare . pot sa adaug .. cred ca mai tare ca alea care sunt la tine,dar .... sunt facute ca doar cand tragi tare sa sune ..daca mergi lejer ,suna foarte frumos si legal dupa cum spuneau unii ,tobele alea chiar fac turul tarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate