Sari la conținut

Kawasaki Vulcan

Blackrider
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Cel de pe site e Service Manual si il am deja :)

Still looking...

Atunci ia vezi asta: http://www.filebox.ro/download.php?key=twv8dsw9pvklqyjd

E un user manual de la Morpheus primit, dar e posibil sa nu se potriveasca la toate modelele anumite chestii, intrucat am impresia ca e ptr modelul de State.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atunci ia vezi asta: http://www.filebox.ro/download.php?key=twv8dsw9pvklqyjd

E un user manual de la Morpheus primit, dar e posibil sa nu se potriveasca la toate modelele anumite chestii, intrucat am impresia ca e ptr modelul de State.

Multsumesc frumos :)

Dau o bere!

Pe asta de la Morpheus il am si eu, asa ca nu mai am ce să-ți dau. Poți sa-ți cumperi de pe ebay un Clymer, cred ca e mai complet.

Link spre comentariu

ea sa dati voi vinul, ca bere nu mai beau ca face burta :)

manualul acela, daca imi amintesc eu bine, e versiunea scanata de LordRhadoo, adica pentru modelul de state. vulcanul lui fiind adus de-acolo nou.

*cine are scanner si vrea, ii dau manualul meu, de VN800 classic modelul - 2005. (ultimul an in care s-a mai fabricat acest model de motor) si poate face o fapta buna sa-l faca pdf si sa-l puna pe undeva.

bafta!

Link spre comentariu

panarama vrei sa dai burta jos? ce-mi place ca te-a pus Virgi la regim! Asha nu o sa ma obosesti Vn-ul ala sarman cu kilele tale:grinbandit:

da baiatu, uite maine sau poimaine seara ne putem vedea sa-ti dau manualul diseara nu poci ca ma duc la fotbal
Link spre comentariu

hahahahahahahahahahaha

ce ma faci sa rad!!!!

nu m-a pus ma ea la regim, vreau eu sa scap de burtihan ca mi s-a cam luat despre dansul.

o sa induci lumea in eroare pe-aici sa creada ca am cocosat biata motocicleta cand nu e adevarat, n-am decat 78kg...

orscum ar fi bine sa pui si tu mana pe ceva sa te mai intremezi ca mi-e ca o sa te usuci de tot :)

Link spre comentariu

eh ...dupa o luna am reusit sa i fac si eu niste poze .inca nu e terminata ....vine iarna

Bravo, Ozule...super tare a iesit.Cum se aud tobele alea? Cu dragurile de la tine .....mi-am furat-o...Asa ca dau anunt: vand dragpipes pentru vn 800,sunet super tare, pretabile pt amenda la politie....Dar cu astea sigur va aud conservarii (chiar tresar nervosi sau buimaciti pt ca nu stiu ce-i ataca) :) :) :D Pret 350 lei plus taxele postale.Vorbesc serios.

Link spre comentariu

cum se aud? NESIMTIT de tare . pot sa adaug .. cred ca mai tare ca alea care sunt la tine,dar .... sunt facute ca doar cand tragi tare sa sune ..daca mergi lejer ,suna foarte frumos si legal :)

dupa cum spuneau unii ,tobele alea chiar fac turul tarii

Link spre comentariu

Bah, tobele alea au deschis mintea unora spre loud pipes, asa ca mai usor cu piesele de muzeu. Dupa ce am mers cu ele juma de an si le-am inlocuit cu cele normale in asteptarea V and H, ma simteam in kuru gol cand ma inghioldeau masinile.

Link spre comentariu

Bai, ma faceti sa salivez. Unde pot sa vad poze cu tobele alea, ca m-ar cam interesa.

Binee, am vazut poze cu tobele, acu zicea vulpea desertului cum ca ar fi facute de un cuplu de germani priceputi la toate cele, cum ii cheama pe germani si unde pot sa vad detalii despre? :) Cica lupul cel alb ar sti, asa-i lupule?

Editat de Puc
Link spre comentariu

hihi, asta i-am spus shi eu. sa vezi declaratii de dragoste la vecini si mancarimi in degete la politai

nu ai prea nevoie de detalii,le iei .. le pui sus si o sa iti dea detalii nenea militian sau vecinii :D

shi tu Brutus le tradezi? :)

Bravo, Ozule...super tare a iesit.Cum se aud tobele alea? Cu dragurile de la tine .....mi-am furat-o...Asa ca dau anunt: vand dragpipes pentru vn 800,sunet super tare, pretabile pt amenda la politie....Dar cu astea sigur va aud conservarii (chiar tresar nervosi sau buimaciti pt ca nu stiu ce-i ataca) :) :D :D Pret 350 lei plus taxele postale.Vorbesc serios.
Editat de foxdesert
Link spre comentariu

sinteti de rasul universului cosmic,cu tobele alea....va e asa frica ca veti fi opriti de politie si amendati pentru asa ceva?nu pot sa cred...

sau vreti doar sa fiti cetateni model!?buahahaha

Editat de TheFatBob
Link spre comentariu

ma fi-ti-ar colegii de ras, cu urlatoarele alea nu m-au oprit niciodata, si nici cu astea de acu.

In schimb pt nr. ala lateral, adevarat pericol pentru siguranta in trafic :) am fost tras pe dreapta de politai de mai mult de 10 ori. da-i dupe aia munca verbala de convingere. :)

Unde dracu ai fost oprit mah, ca nici eu si nici foxdesertu nu am fost opriti, si doar treceam numa pe langa ei.
Link spre comentariu

• Marian E. Stefanescu changed the title to Melcul vitezometrului/kilometrajului defect. Ma puteti ajuta sa gasesc unul SH/nou? Kawasaki Vulcan 400A/800A
  • IceLord changed the title to Kawasaki Vulcan