Viipuri Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 As vrea ca in iarna sa-mi cumpar un set de tobe SH pentru "Naoko", pe care sa le modific un pic, si cum modelul Classic este mult mai raspandit .... Stie cineva daca exista vreo diferenta intre tobele de VN800A si Classic? Vizual nu am depistat nici una dar as vrea sa fiu sigur. La fel: exista vreo diferenta intre cele produse in '95 si cele din '99? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 ba baieti, e la 5 mii in unele si la 6 mii in altele (alea mai noi, se pare). Io asa am gasit. Manual de service: - la fiecare 5 mii de KM. filtrul la 10 mii. Manualul utilizatorului in egnleza scanat si atasat pe topicu' asta: - la fiecare 5 mii de KM, filtrul la 10 mii. Manualul gasit in cutia laterala a mobrei, in nemteste, venit odata cu mobra din jermania: - la fiecare 6 mii KM, filtru la 12 mii. Manualul venit odata cu mobra lu' Morpheus: - la fiecare 6 mii de km. NA! PS: de unde pot lua si eu fise de bujie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 deci carevasazica care este ICEMAN is RIGHT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 cumpar roata fata sau numai cercul cu spite pt vn800 clasic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 cumpar roata fata sau numai cercul cu spite pt vn800 clasic! si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 eu am gasit janta si butuc,spite din parti...daca gasesti ceva da mi un pm te rog,bafta! si eu! Mesaj completat nene, te ai bucurat la 200 de lei,m ai pus cu coletul ala pe drmuri,tepar de 2 lei,cine stie cum ne gasim vreodata sa vb intre noi! poze la pag 431 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Vand kit lant nou noutz Tsubaki pt Vn 800 450ron Tel:0753461067 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 poate aveti prin garaj un butuc roata fata.....pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 n-o sa va vina sa credeti ce mi s-a rupt: cablu de frana (pe spate), din dreptul pedalei. Unde gasesc si io pe stoc sau SH la noi... ca pe louis n-am gasit, si pe e-bay decat SH la preturi de te strambi. Stiti daca astia de la United Motors aduca piese de Kawa? (cu amanuntu', ca aia de la Yamaha pipera, de unde mi-am luat geam de lampa-spate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 aduc piese astia de la United, da cu telefonul dupa ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 aduc piese astia de la United, da cu telefonul dupa ei am gasit la ei, prin comanda, vine intr-o saptamana, pret final ~160 RON. la kaore n-au gasit decat la original si au termen de livrare mai mare. Mesaj completat Ca tot am de asteptat pana miercuri sa imi vina cablul de frana (kkmas pe el, sa vezi chin la schimbare), ma gandeam sa scap de aparatoarea aia de plastic, ca doar d-aia mi-am luat VNA cu aripa-duckbeak, si sa mut nr cat mai aproape de stop. Ceva de genu cum fotosopai in poza de mai jos. Ar arata belea, mai ales ca acum nu mai are nici sissybar nici suporturi coburi nici nimic, e cheala! Ideea e: unde gasex si eu tabla de 1 mm-1,5 mm grosime destul de tzapana dar nu otelita, ca tre s-o indoi la ~60 grade, ca sa-mi fac suportul pt nr??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Vand vulcan! 3350 eur negociabil. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...996-235072.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Cumpar aripa fata (SH) pentru VN400A sau ceva compatibil. Daca are cineva una in plus .... aruncati un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Salutare!Are cineva un manual service pt vn de 1500?as vrea sa stiu cum se da jos capacul chiuloasei(sper ca nu tre sa dai jos motorul ca sa schimbi o garnitura). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unom Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 ARE CINEVA SAU STITI PE CINEVA CARE IMI POATE ADUCE/VINDE O SEMNALIZARE SPATE PT VN800. ATASEZ FOTO. Salut, Daca mai esti interesat am eu unul tynnox@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Salutare!Are cineva un manual service pt vn de 1500?as vrea sa stiu cum se da jos capacul chiuloasei(sper ca nu tre sa dai jos motorul ca sa schimbi o garnitura). Am eu un manual, dar e pt VN 15 an 1994. Daca ai acelasi model cu regret iti spun ca da, trebuie sa dai jos motorul sa poti schimba garnitura de la capacul chiulasei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blood Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Are cineva de vanzare scarite (talpi , footrest) pentru Vn 800 Classic. Sigur le-a schimbat careva pe alea stock , ceva de genu ar arata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiser_soze Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Are cineva de vanzare scarite (talpi , footrest) pentru Vn 800 Classic. Sigur le-a schimbat careva pe alea stock , ceva de genu ar arata: M-ar interesa pe mine sa le pun la pasager, intreaba-l pe om daca au si sistemul de prindere si daca acest sistem ar putea fi pus la pasager (se poate sa fie prea mari sau sa difere modalitatea de prindere) multu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blood Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 M-ar interesa pe mine sa le pun la pasager, intreaba-l pe om daca au si sistemul de prindere si daca acest sistem ar putea fi pus la pasager (se poate sa fie prea mari sau sa difere modalitatea de prindere) multu Daca vrei sa iti pui la pasageri exista alt tip cu tot cu prindere sau fara dar eu numa pe net:www.shop.motorcyclenews.com , www.customcruisers.com , www.1cruiser.com cred ca gasesti si pe ebay. Pe mine ma intereseaza daca are cineva second hand ca altfel mai bine le remediez pe cele care le am. Arunca o privire pe link-uri ca poate iti convine ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiser_soze Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 multam fain, raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) are careva vreun VN800A pe care a pus risere de 20 cm si ghidon drept-ish si mai ingust...mai frisco asa? sunt f curios cum arata Editat Septembrie 28, 2009 de ..IcemaN.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Vand vulcan! 3350 ---->>2950 eur negociabil. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...996-235072.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 are careva vreun VN800A pe care a pus risere de 20 cm si ghidon drept-ish si mai ingust...mai frisco asa? sunt f curios cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ngtmircea Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Stiu ca s-a mai discutat problema cauciucului spate ce se poate pune pe VN 800 fara a risca comportamente ciudate. Opinia generala era ca pe geanta originala incape maxim 160/90 sau 160/80(cum am avut si eu, pana alaltaieri).Din fabrica, cum bine stiti ies cu 140/90. Alaltaieri mi-am pus un Bridgestone de 180/60. Nu m-am dat cu el ca lumea de atunci sa vad cum e la manevrari mai spre limita dar asa agale prin oras nu am observat sa fie probleme. Normal ca sunt un pic ingrijorat, si ca o sa cam strang din c.. la prima iesire afara pe viraje. Oricum fiindca am pus cauciucul 180/60, am putut sa las motorul un pic mai jos de spate si arata mult mai bine. Nemaivorbind ca si cauciucul mai lat schimba in bine aspectul spatelui motorului. Sper ca pe maine sa pun si niste poze. Voi ce parere aveti ? Am facut bine sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate