Blackrider Postat Decembrie 16, 2004 Autor Share Postat Decembrie 16, 2004 hobbix,ia uita-te pe pinionul de spate,ce scrie...62??? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 pai daca nu scrie nimic pur si simplu numeri dinti pinioanelor..si din fata si din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Cred ca iese o copie... am avut un xerox bun. Cartea e de VN 800. Si nu va mai prostiti atita... pinion, roata dintata..... ce importanta are citi dinti are, mai multi decit la vn 800 ... asta e sigur ... se vede cu ochiul liber. In ceea ce priveste pretul.. eram doar curios. Oricum, eu deja imi cumparasem motorul cind a iesit pe piata.... si nici nu cred ca as fi putut da mai mult... in plus... sunt ok cu al meu... nici o umbra de invidie.... stim cu totii ca in materie de motoare, accesorii... samd .. gusturile nu se discuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 E la fel black..... nu sesizezi nici o diferenta... garantat. Doar daca te uiti la pinionul din spate.... cum ii spui tu... realizezi ca e un pic mai mare. In rest dimensiuni, anvelope... cred ca si greutate .. sunt identice. Am inteles ca japonezii au facut modelul asta pt ei..... exclusiv.... ceva legat de consum si poluare. Caroseria au pastrat-o si au pus doar un motor mai mic la cc cu ceva steroizi probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Eu unul nu ma apuc sa numar dintii..... oricum nu tin minte cifre... daca se incurca hobbix... treaba lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 16, 2004 Autor Share Postat Decembrie 16, 2004 ok,ok,incercam sa vad unde recupereaza vn400,pt ca apierdut la cilindree si cai putere(33),recupereaza la dintii pinionului spate 62. vn400 e un pic mai greu decat vn800A,pt ca e "clasic" are mai multe accesorii. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Ok, ok......... m-ai convins.......... nu ma voi intrece niciodata cu tine B lack Deci....mai greu zici..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 16, 2004 Autor Share Postat Decembrie 16, 2004 vre-o 9 kg mai greu vn400.....asa stiu. rezervorul e la fel,la fel si roata spate 140/16". B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 16, 2004 Admin Share Postat Decembrie 16, 2004 Salut.. Astazi mi-am facut scrofita bucati(cu buna stiinta..nu va speriati!!!) Citeva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 16, 2004 Admin Share Postat Decembrie 16, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 16, 2004 Admin Share Postat Decembrie 16, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 16, 2004 Admin Share Postat Decembrie 16, 2004 Scuze pentru rezolutia pozelor.. Acum urmeaza pregatirea motorului.. Ce sa mai,abia astept sezonul urmator cu un nou look! LUIGI V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 Daw......Magazinul din romana. Le poti plasa o comanda pe internet cred se numeste motomarket. Prea ieftini insa nu cred ca o sa gasesti... orice piesa e de la 60 de euroi in suss... estimez ce vrei tu la vreo 3 mil si ceva. Daca iti foloseste informatia, la classicul meu coburii stau fara suporti. Nu exista nici o probl, am deja mai mult de 6 luni de cind sunt montati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 (editat) hobbix,ia uita-te pe pinionul de spate,ce scrie...62??? B. promit ca ma uit, scrie pe el precis imi amintesc, dar raspunsul maine. M-am uitat, 62 scrie, 62 se citeste. Editat Decembrie 17, 2004 de hobbix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 (editat) Cred ca iese o copie... am avut un xerox bun. Cartea e de VN 800. daca e de VN800 atunci nu e nevoie sa te deranjezi pentru ca am comandat si platit una care trebuie sa soseasca cat de curand, speram sa fie de VN400. multumesc mult Editat Decembrie 17, 2004 de hobbix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daw_hanson Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 Salut! am o intrebare: de unde pot face rost de suporti pentru coburi pentru un vn400 ? Mai ieftini...Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 dacă vrei originali ...ebay. ce vrei tu...com,de,co.uk..,altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 19, 2004 Autor Share Postat Decembrie 19, 2004 cam greu cu accesoriile moto.....pe ebay sunt,am un preten care isi tot cumpara de acolo,dar trebuie sa dea adresa din germania pt livrare/plata pt ca in romania nu trimit,n-au incredere..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 19, 2004 Share Postat Decembrie 19, 2004 (editat) Am să încerc să postez o listă cu produsele şi preţurile(de alfel, cam mari, să nu zic exagerate----părerea mea---) practicate de magazinul Motomarket(la Romană la metrou) pt. accesoriile Highwayhawk! Treă să micşorez şi să modific formatul, aşa că răbdare! Editat Decembrie 19, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 19, 2004 Share Postat Decembrie 19, 2004 nu pot, documentul are 2 Mb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 Am să încerc să postez o listă cu produsele şi preţurile(de alfel, cam mari, să nu zic exagerate----părerea mea---) practicate de magazinul Motomarket(la Romană la metrou) pt. accesoriile Highwayhawk!Treă să micşorez şi să modific formatul, aşa că răbdare! Ma intereseaza si pe mine...... pe mail eventual. no.mail@k.ro Eu stiu ca ei au si preturi acceptabile......am cumparat citeva chestii de acolo... si am catalogul. Uneori au preturi mai mici decit aici pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 Ţi-am trimis mailu cu produse şi accesorii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daw_hanson Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 trimite-mi si mie, te rog, lista la daw_hanson@yahoo.com.mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 L-am trimis! Cine le mai vrea postaţi mailu direct ca să-l pot clickui şi nu scrie de fiecare dată!lupalb@k.ro ---- am postat mailu meu pt. exemplificare! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate