Blackrider Postat Decembrie 21, 2004 Autor Share Postat Decembrie 21, 2004 [/u]blackriderro@yahoo.com B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Eu am catalogul tiparit.. dar nu aveam preturile... mai exista lucruri care se pot cumpara... multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Black,ţi le-am trimis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 office@starcom.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 22, 2004 Autor Share Postat Decembrie 22, 2004 ok,multzam lupu-le,o sa verific. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 22, 2004 Admin Share Postat Decembrie 22, 2004 Salut.. Vreo idee unde pot reconditiona amortizoarele pe spate la Vulcanul meu?? Daca se poate meseriasul sa fie in Bucuresti.. Multumesc anticipat.. LUIGI VICOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Cine le mai vrea postaţi mailu direct ca să-l pot clickui ... am primit, multumesc si.. Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Ce vrei tu cred ca se numeste mai curind "backrest brackets",adica suportii sissy-bar-ului...cel putin pe ebay asa le-am vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 nope... Dariane,am lămurit problema.. grip frame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Black, cum îţi faci suportul pt .număr lateral şi din ce(eu mă gândeam la nişte tablă de aluminiu cu striaţii)! Off-topic: mi s-a albăstrit nick-ul : lupalb (valoarea mea, valoarea mea, etc..) Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 27, 2004 Autor Share Postat Decembrie 27, 2004 ai trecut de 500,te-ai albastrit.... referitor la suport,nu-l fac din aluminiu ca se crapa de la vibratii. sau cel putin trebuie aluminiu de 5mm indoit la cald... am comandat la louis, stop de spate montat gata pe semi-suport( 25 euro),e cromat,pe spatele lui prind un suport cu brat, din tabla de 2-4mm( poate gasesc inox)pe care atasez suportul cu stop cromat....intelegi? cost total maxim 40euro cu tot cu sudura si gaurire.....unul cromat din catalog e 150$. inca nu m-am apucat,astept stopul cromat si dupa-ia... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 bai blackrider de ce nu ai vorbit cu bono ca stiu ca saptamina trecuta teai vazut cu el in sibiu si nu cred cati iasa la 40 euro...40 de euro...pai cu 40 til faceam si eu aici....)))) luam tabla pe gratis si o sudam eu...si faceam si eu de citeva beri:))) daca nu ai zis:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 bagă adresa de site exactă ca să o pot clickui şi să văd despre ce e vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Black, crezi că Mircea îmi poate aduce aşa ceva din State? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 şi de pălărie ce zici(eu sunt în poză) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 27, 2004 Autor Share Postat Decembrie 27, 2004 Roby,nu am vorbit cu Bono,pt ca vroiam ceva de fabrica,asa ca in prima faza,am comandat stopul cu suport,restul se face aici....nu vreau sa fac improvizatii prea multe,plus ca dureaza sa-l fac aici( tre sa stau langa Bono cand il face,si n-am cum). Lupule,geaca din aia am vazut intr-un catalog cu vestimentatie pt chopperisti,din America,cred ca-ti poate aduce,sa vorbesti cu Mircea,ca nu cred ca are foarte mult loc in bagaje.... da,palaria iti sta bine,e model "australian"de piele.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 27, 2004 Autor Share Postat Decembrie 27, 2004 Lupule,sa vorbesti cu el cat mai repede,ca pleaca pretena lui in USA in 5 ianuarie!!! Eu nu-mi iau geaca imprimata,desi imi place,pt ca port vesta de club peste.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Darian dargh@mymail.ro am avut si eu lista de preturi da'nu stiu cum s-a sters...Vezi ca un suport de numar,misto,au si ei (Motomarket,costa 2,5 mil)si ti-l modifici si singur ,ca sa-l pui lateral,cum am eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 Să dau 2.500.000 lei pe un suport de nr. lateral?Doar nu am înnebunit! Ce mă Dariane tu ai slariul de 1000 de paraguay şi eu nu ştiu? Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 Vezi că ţi-am trimis lista de preţuri şi cu ocazia asta m-am uitat şi eu pe ea! Un suport pt. număr e în jur de 1mil,1mil jumate,aşa că mă duc acum să mă uit la unul care să-mi placă! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 (editat) Black, ăsta e un exemplu pt. amplasarea nr. lateral asta din imagine are nr. 10005713, e pt. Suzuki VS, iar pt. VN 800 nr. de la Louis era 10005714, preţul e de 40 de euro iar acum la reducere am văzut la 19 euro!Hia să vedem că mâine mă duc la Motomarket la Romană să vedem ce au pe acolo! Numai bine! Editat Decembrie 28, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 29, 2004 Share Postat Decembrie 29, 2004 coirect lupalb arata frumusel si foarte simplu daca il gasiti si la reducere isi merita banii... dar nu are dimensiunile nr de inmatriculare este mai ingust si mai inalt un pic atita tot.... oricum bfta asta este fara stop deasupra...dupa cum vad eu se pastreaza stopul de la aripa....nu e rau .....e chiar ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Decembrie 29, 2004 Share Postat Decembrie 29, 2004 Un site jp. in care daca migaliti un pic dati de catalogul de piese care va intereseaza, linkul este catre vn400 clasic, dar puteti alege orice model. Urmariti piulita (parts) si dati-mi si mie de veste daca gasiti ceva si mai interesant. http://www.kawasaki-motors.com/model/vulcanclassic/spec.jsp La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Îl cunoaşte cineva pe userul "VULCAN"? Ţinând cont de faptul că astăzi e ziua lui, ca posesor de Kawa VN 750 (are nr de înmatriculare b-90-DML), nu pot decât să-i urez "La mulţi ani"!! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate