THEBIGJOE11234 Postat Aprilie 4, 2021 Share Postat Aprilie 4, 2021 Bună ziua, am și eu următoarea întrebare, doresc să achiziționez motocicleta următoare, atât în talon cât și în CIV are trecuți 35 de kw iar pe CIV scrie clar că seria motorului nu poate fi poansonată. Se încadrează la cat. A2, și cum pot verifica câți kw are motorul nelimitată? Vă mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Aprilie 4, 2021 Share Postat Aprilie 4, 2021 https://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_r6 02.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 4, 2021 Share Postat Aprilie 4, 2021 120CP - mult succes daca te ia vreodata politia la intrebari, se lasa cu cazier penal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 4, 2021 Share Postat Aprilie 4, 2021 Următoarea intrebare va fi "cum se scoate limitarea?"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 4, 2021 Share Postat Aprilie 4, 2021 Acum 2 ore, THEBIGJOE11234 a spus: Bună ziua, am și eu următoarea întrebare, doresc să achiziționez motocicleta următoare, atât în talon cât și în CIV are trecuți 35 de kw iar pe CIV scrie clar că seria motorului nu poate fi poansonată. Se încadrează la cat. A2, și cum pot verifica câți kw are motorul nelimitată? Vă mulțumesc! Conform legii nu se incadreaza la A2. Orice motor de A2 trebuie sa aiba max. 35 kW, care pot fi de la o motocicleta mai puternica, dar care nelimitata sa aiba max. 70 kW. Daca te vei intalni cu un politist cunoscator, sau care stie sa se dea pe Goagal, te vei alege cu dosar penal, chiar daca mobra ta are pe masurate fie si numai 10 CP. Vezi ca exista o sectiune unde poti afla ce motocicleta se incadreaza la A2 si cum se poate face legal limitiare astfel incat sa fie acceptata de catre RAR. @john17 Crezi ca la ora asta mobra mai are limtare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THEBIGJOE11234 Postat Aprilie 4, 2021 Autor Share Postat Aprilie 4, 2021 Ok, eu vă înțeleg, cum aflu câți kw are motorul să știu dacă este original de pe ea? 1 hour ago, AdrianB1 said: 120CP - mult succes daca te ia vreodata politia la intrebari, se lasa cu cazier penal. De unde ai dedus? Nu sunt ironic, ci doresc să aflu și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Aprilie 4, 2021 Share Postat Aprilie 4, 2021 Scrii pe google Yamaha R6 specifications Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 4, 2021 Share Postat Aprilie 4, 2021 Motocicletele A2 nu au voie sa fie derivate dintr-o motocicleta cu putere dubla fata de cea limitata, iar 120 CP e peste dublu. Asta inseamna ca a circula cu ea cu A2 e ilegal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate