Stau-De-6 Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 (edited) Caut pentru junior o motocicleta electrica Oset 16.0, varianta Eco sau Racing. Daca "i-a ramas mica" vreunui junior de-al vostru sau vreti sa-i faceti upgrade, dati de veste aici sau PM. Multumesc. Edited January 27 by Kristian K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stau-De-6 Posted May 19, 2021 Author Share Posted May 19, 2021 Achiziționat, se poate închide topicul. Mulțumesc pentru găzduire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taong_mapagbiro Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Acum 2 ore, Stau-De-6 a spus: Achiziționat, se poate închide topicul. Mulțumesc pentru găzduire. Pune bre si tu pozna sa vedem si noi minunatia !! ....poate si un feedback mic ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frigider Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Acum 6 ore, taong_mapagbiro a spus: Pune bre si tu pozna sa vedem si noi minunatia !! ....poate si un feedback mic ... google e prietena ta: https://osetbikes.com/us/bikes/oset-16-0-racing-36v/ *feedback de la vloggeri platiti, pe yt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taong_mapagbiro Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Acum 4 minute, frigider a spus: google e prietena ta: .....gresit.... is insurat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frigider Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 1 oră în urmă, taong_mapagbiro a spus: .....gresit.... is insurat. ei lasa ca nu trebuie sa stie chiar tot. ramane intre noi, pe forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stau-De-6 Posted May 19, 2021 Author Share Posted May 19, 2021 Acum 7 ore, taong_mapagbiro a spus: Pune bre si tu pozna sa vedem si noi minunatia !! ....poate si un feedback mic ... O sa pun in weekend, cand ajunge acasa. Am gasit-o in Austria, varianta Racing (suspensii reglabile, frane hidraulice si inca ceva upgrade-uri minore fata de varianta de Eco). Importatorul Oset in Romania (Adi Moto / Simolux Com) nu mai aveau pe stoc. Au spus ca daca aveau 100 de bucati, 100 vindeau, la ce cerere au avut pe ele, in ultima vreme. Eu am luat-o sh, fabricatie 2017, dar fratele meu i-a luat juniorului sau una noua si n-a gasit-o decat la un dealer tot din Austria. O sa revin cu feedback dupa ce iesim putin cu ea, sa se imprieteneasca Prâslea cu ideea ca nu mai trebuie sa pedaleze, e suficient sa accelereze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stau-De-6 Posted May 29, 2021 Author Share Posted May 29, 2021 La 19.05.2021 la 15:09, taong_mapagbiro a spus: Pune bre si tu pozna sa vedem si noi minunatia !! ....poate si un feedback mic ... Am ramas dator cu pozele si un scurt feedback, din putina noastra experienta cu jucaria. Trecerea de la bicicleta la motocicleta a fost, in cazul nostru, foarte usoara. L-a ajutat si faptul ca, in gasca noastra, mai sunt vreo 6-7 pitici cu Oset-uri. Mai mult, faptul ca motocicletele au 3 potentiometre (viteza, putere si raspuns la acceleratie) e priceless. Poti sa i-o setezi sa fie foarte blanda la inceput, pana se acomodeaza cu feeling-ul. Cea mai buna alegere pe care o puteam face. Chiar ma gandesc sa-mi iau si eu un trial (cu motor termic) si sa ies cu juniorul pe deal, mai ales ca din garaj plec direct in padure. Mai rezolv unele probleme pe care le am cu tehnica offroad. Ca autonomie, am mers o ora si jumatate (cu setarile o idee mai mult decat minim) si s-a stins doar un led din patru. Cu setarile acestea, aproximez cel putin 3 ore de plimbat. Ca info, daca vreti sa luati juniorilor, in poza unde-s toti aliniati, in mijloc sunt doua Oset-uri de 12.5 (juniorul cu casca verde inca n-are 3 ani, iar fetita are 3 ani jumatate). In dreapta, e al meu si nepotul cu Oset-uri 16.0 (aproape 4 ani), iar in stanga sunt doi juniori de 6-7 ani, tot pe 16.0. Am facut si un scurt video cu iesirea de astazi. E un deliciu sa-i vezi pe toti acolo. Daca are cineva intrebari, dati-le drumul, raspund aici, cat stiu si eu, din cat am aflat in putinul timp de cand avem motocicleta. Dupa tura de astazi, noi pe biciclete si el cu Oset-ul, a spus sotia sa-i cumpar si ei o motocicleta electrica, sa poata sa se tina dupa junior. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stau-De-6 Posted June 22, 2021 Author Share Posted June 22, 2021 (edited) In mai putin de o luna, am iesit in padure. Edited June 22, 2021 by Stau-De-6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stau-De-6 Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 N-am mai biruit sa ma tin dupa el cu bicicleta, asa ca mi-am luat si eu un trial cu care sa iesim impreuna. Numa' bine, mai rezolv si eu unele probleme pe care le am cu tehnica offroad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMF Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Poate nu ar strica sa fie schimbat numele topicului,mutat în alta categorie și transformat într-un soi de "topic cu și despre inceputurile aventurii pe doua roți la vârste fragede". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stau-De-6 Posted January 27 Author Share Posted January 27 (edited) La 29.12.2021 la 20:50, SMF a spus: Poate nu ar strica sa fie schimbat numele topicului,mutat în alta categorie și transformat într-un soi de "topic cu și despre inceputurile aventurii pe doua roți la vârste fragede". Suna bine, am putea cere asta unui moderator. Intre timp, de cand n-am mai postat, am invartit roata peste tot, indiferent de anotimp. Edited January 27 by Stau-De-6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted January 27 Share Posted January 27 Done. Mi-ar fi placut sa ma indrume si parintii mei la fel spre doua roti la momentul respectiv. Tot respectul! ✌ Topicul a fost mutat aici: https://motociclism.ro/forum/11-motociclisti-in-fiecare-zi/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stau-De-6 Posted January 27 Author Share Posted January 27 Chiar acum, Kristian K a spus: Done. Mi-ar fi placut sa ma indrume si parintii mei la fel spre doua roti la momentul respectiv. Tot respectul! ✌ Multumim! Sunt in asentiment cu tine, si mie mi-ar fi placut sa ma indrume partintii spre motociclism de mic, nu s-o fac eu, de capul meu, la 22 de ani sa-mi iau A-ul si direct 900RR. Doar Cel de Sus a facut sa mai scriu astazi aici, pe forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted January 27 Share Posted January 27 Asa cum noi avem pasiunea asta 24/24 de ore,asa trebuie stimulata pasiunea si la generatia urmatoare,indiferent de motorizare,fosila,electrica sau ce or mai aparea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMF Posted January 27 Share Posted January 27 Mulțumim @Kristian K. Cu mult ajutor din partea lui @Stau-De-6,de la consultanta în privința "jucăriei",testat jucăria cu fiul meu și până la dat telefoane și rezolvat mobra pt băiețelul meu,de o luna prichindelul meu e fericitul posesor al unui Oset 16R fabricație 2020. Nu pot mulțumi suficient pt tot ajutorul Nicu,Sasha fiind cel mai fericit. Mulțumim. Abia așteptăm un pic de vreme mai potrivită și refacerea mea fizica sa ne putem apuca sa învârtim roata electrizat. Iar când deschidem sezonul sa se dea piticii împreună. prima poza: in test drive pt prima data motorizat. PS: foarte bine spus Nicu,doar cineva de undeva de sus ne-a ținut în viață,că noi am fost niște iresponsabili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted January 27 Share Posted January 27 Bravo! Sper ca toti ceilalti sa faca la fel ca si voi! ✌ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stau-De-6 Posted March 6 Author Share Posted March 6 La 27.01.2022 la 22:43, SMF a spus: Mulțumim Cu mare drag! La 27.01.2022 la 22:43, SMF a spus: PS: foarte bine spus Nicu,doar cineva de undeva de sus ne-a ținut în viață,că noi am fost niște iresponsabili. Nu stiu, n-am vazut nimic. La 27.01.2022 la 22:57, Kristian K a spus: Bravo! Sper ca toti ceilalti sa faca la fel ca si voi! ✌ Si eu sper, indiferent ca vorbim de motociclism, pescuit, desen sau orice alta activitate care le aduce zambetul pe buzele juniorilor. Am profitat de vremea buna si am iesit astazi pe langa casa. Asa, lejer, de dezmortire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMF Posted March 6 Share Posted March 6 Și uite așa începe sezonul... Pe data de 19.03 îl deschide și prichindelul meu,cel mai probabil la BN cu "profesorul". Știi despre cine e vorba Nicu? Ce zi frumoasa ați avut,mă bucur pt voi. Și noi am ieșit la offroad,dar numai cu "animalul mare" cu multe roti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMF Posted March 13 Share Posted March 13 Prima "ieșire" cu noua jucărie. Nu a mai avut răbdare prichindelul să vina caldura așa că am cedat și am ieșit la calcat iarba uscată. Mai am o filmare lunga cu câteva căzături dar aia nu o postam sa nu scădem moralul. Sa vina primăvara doar,inca aici e frig rău și mai sunt și petice de zăpadă. VID20220313114548.mp4 Și dacă tot avem căței,sa protejeze nițel motoreta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stau-De-6 Posted March 13 Author Share Posted March 13 Foarte tare, va asteptam weekend-ul viitor in vizita! Intrucat mi-a puscat bujia la motocicleta, am pus Oset-ul in portbagaj si am fugit la pista de motocross. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMF Posted March 15 Share Posted March 15 Câte un pic in fiecare zi,ușor ușor...până mă urc și eu pe mobra(inca sunt in recuperare) sa facem drumeții,exersam pe străduță. VID20220315133408.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMF Posted April 22 Share Posted April 22 De ceva zile am trecut și pe aici un pic de vreme buna și am reușit să facem o mica ieșire. Scuzați filmarea,dar cum e normal și logic,GoPro-ul era descărcat fix in ziua aia. Cu ocazia asta am reușit să belesc și telefonul. VID20220415104442.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts