bogdan simson Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Dragi simsonari, A cui este motocicleta din imagine ? Am gasit-o in unul din mesajele voastre si vreau sa iau legatura cu posesorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Fotografia este de pe nu site din DE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan simson Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2007 Fotografia este de pe nu site din DE. Multumesc pentru raspuns. Inseamna ca am facut o greseala crezind ca este a unui simsonar din Romania. Ar fi fost prea frumos si greu ca asa ceva sa existe in starea respectiva. In alta ordine de idei, felicitari pentru realizarea ta cu motorul din imagine. Am inteles ca esti multumit de cum merge ("trage" bine si la deal ? Cam ce consum are la sosea ?). Aspectul este si el de laudat. Succes in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 (editat) Dragi simsonari, A cui este motocicleta din imagine ? Am gasit-o in unul din mesajele voastre si vreau sa iau legatura cu posesorul. Scrie in coltul din dreapta jos: Simsonawo.de Dar e extraordinar de bine intretinuta - sau restaurata Se gasesc si la noi in Bucale in ceva muzeu moto Editat Ianuarie 23, 2007 de Nick61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 (editat) Multumesc pentru raspuns. Inseamna ca am facut o greseala crezind ca este a unui simsonar din Romania. Ar fi fost prea frumos si greu ca asa ceva sa existe in starea respectiva. In alta ordine de idei, felicitari pentru realizarea ta cu motorul din imagine. Am inteles ca esti multumit de cum merge ("trage" bine si la deal ? Cam ce consum are la sosea ?). Aspectul este si el de laudat. Succes in continuare ! Al meu intr-adevar tragea si o sa traga dupa ce ii reasamblez motorul. Vopsitul se poate face aici in RO la calitatea, cum e in poza. Eu zic sa nu iti vinzi sub nici o forma motorul. Nici eu nu stiam nik de mecanica de motociclete pana de curand, dar fiind nevoie, am invatat. Daca nu esti dispus sa investesti mult timp, nervi si bani atunci nu are rost sa tii o motocicleta "de epoca". La astea provocarea consta in a o tine in viata. Practic daca la fiecare buba ai vrea sa te duci la mecanic cu ea, atunci n-ai mai vedea-o niciodata. Eu zic sa te apuci de ea singur, si unde trebuie, nu ezita sa ceri ajutor. Precum spune si Drobu, spor la frecat! Editat Ianuarie 23, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1 Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 De asta ce zici ? Ii trebuie doar supape . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 Renunta la sigla aia de la Jaguar de pe aripa din fata si pacat ca i-ai pus semnalizari, ii cam strica aspectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 De asta ce zici ? Ii trebuie doar supape . ioi doamne...superba seaua, dar numa sa nu agate firicelele alea lasate libere... hai ma nene ca nu stica sigla daca nu vrea sa o reconditioneze si va incerca o modificare, dar, daca vrea sa o faca sa arate cat mai aproape de original, atunci, trebuie renuntat la sigla jaguar... oricum, fain aranjat pana in prezent...asteptam vesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 salut!!!! voiam si eu sa stiu cat e un motor ca ala de mai sus dar in stare jalnica? ca am gasit unu si nu stiu cat sai dau lu ala ca nici el nu stie cat sa ceara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate