MISI68 Postat Mai 28, 2021 Share Postat Mai 28, 2021 Salutari! Stiti cum este drumul 75 / Stei-Albac / si 1R de la Albac la Huedin ? In ce stare este ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Mai 28, 2021 Share Postat Mai 28, 2021 Acum 53 minute, MISI68 a spus: Salutari! Stiti cum este drumul 75 / Stei-Albac / si 1R de la Albac la Huedin ? In ce stare este ? Merci Din ce stiu Stei - Albac era (cam) prost, cel putin pana la Arieseni. 1R (Transursoaia) ar trebui sa fie Ok. Si eu sunt interesat de 1R, dar in sens invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 29, 2021 Share Postat Mai 29, 2021 Daca tot se discuta despre zona: drumul care trece prin Padis a fost asfaltat complet? Cand am fost acum vreo 5-6 ani era asfaltat pana in Padis pe partea dinspre Beius si existau planuri sa continue. (cf google maps, DJ 783 / DJ 108C) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Mai 29, 2021 Share Postat Mai 29, 2021 Acum 25 minute, XaeL a spus: Daca tot se discuta despre zona: drumul care trece prin Padis a fost asfaltat complet? Cand am fost acum vreo 5-6 ani era asfaltat pana in Padis pe partea dinspre Beius si existau planuri sa continue. (cf google maps, DJ 783 / DJ 108C) Acum doi ani era asfaltat pana in Padis. O placere. Mai departe era in continuare doar pietruit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Mai 31, 2021 Share Postat Mai 31, 2021 (editat) Cred ca este vorba de Parcul Natural Apuseni ? Transursoaia este un traseu bun de OFF Road. Editat Mai 31, 2021 de secbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Mai 31, 2021 Share Postat Mai 31, 2021 Acum 33 minute, secbiker a spus: Cred ca este vorba de Parcul Natural Apuseni ? Transursoaia este un traseu bun de OFF Road. Transursoaia este DN1R (fostul DJ 108) este un drum asfaltat. Din Padis exista drumul DJ763, care apoi se continua cu DJ108C. Aici s-ar putea ca portiunile neasfaltate sa se preteze la off-road, desi eu stiu ca acele portiuni sunt pietruite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 1, 2021 Share Postat Iunie 1, 2021 (editat) Transursoaia e asfaltat si e foarte bun, a fost refacut acum 5-6 ani cind am fost, era mai prost pe malul lacului, iar Rachitele-Poiana lui Horea (108C) ne-a chinuita acum 10 ani, era pietruit, nu mai stiu cum este acum dar mi-ar placea sa refac traseul pe asfalt daca s-a refacut. Editat Iunie 1, 2021 de bmwio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate