kaiten Postat Iunie 7, 2021 Share Postat Iunie 7, 2021 Sper ca am postat in forumul care trebuie... weekendul acesta am fost la Roadbook Adventure Challenge si, normal, am facut un filmulet despre experienta noastra acolo. Trebuie sa va marturisesc, pana sa ajung la RAC anul trecut prima oara nu prea stiam cu ce se mananca navigarea pe roadbook (nu ca acum as sti - intelegeti ce vreau sa spun). Daca ai moto adventure sau dual sport este o experienta inedita care merita incercata. Ceva poze sunt aici - https://photos.app.goo.gl/A5TnbVhXGkuoBXFk7 iar filmarea mai jos: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 7, 2021 Share Postat Iunie 7, 2021 Excellent, Feedul de YT functioneaza, ma uitam deja inainte sa postezi. Faine tare evenimentele astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 7, 2021 Share Postat Iunie 7, 2021 O nimica toata. Putin noroi, ca sa manance si aia cu spalatoriile. Frumos filmuletul si delicios coniacul de casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 Greu de inteles din punctul meu de vedere cum poate sa fie o placere sa chinui pe acolo o motocicleta care nu este facuta pentru asa ceva, dar na, fiecare cu piticii lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 41 minutes ago, MirceaB said: Greu de inteles din punctul meu de vedere cum poate sa fie o placere sa chinui pe acolo o motocicleta care nu este facuta pentru asa ceva, dar na, fiecare cu piticii lui. Dacă vii, intelegi. E soft Adv. Diferența o fac gumele. Dar te așteptăm cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 Cand motocicleta este efectiv pe jumatate in noroi, nu mai este soft. Iar diferenta nu o mai face nici mama gumelor. Ce poate sa fie fun in faptul ca dai de pamant cu o motocicleta de peste 200 kg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 8 hours ago, MirceaB said: Cand motocicleta este efectiv pe jumatate in noroi, nu mai este soft. Iar diferenta nu o mai face nici mama gumelor. Ce poate sa fie fun in faptul ca dai de pamant cu o motocicleta de peste 200 kg? Ca sa citam un clasic " fiecare, cu piticii lui". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 Exact. M-am speriat. Am crezut ca simtul umorului este mort in cazul meu, dar nu, in povestea voastra este doar despre "pitici". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 Pe langa niste anvelope minim 50/50, a 2 cerinta e sa ai simtul umorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 Cand sansele sa dau de pamant cu un motor mai greu de 200 kg cresc spre 100%, simtul umorului la mine tinde spre zero. Dar hai sa nu mai divagam, spor la motociclit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 (editat) Până nu încerci, nu știi. Mersul în off-road c-o motocicletă mare te face să fii mai atent pe unde îți alegi trasa, te face să fii precaut, să nu nu te-nfigi în prima baltă și să nu dai drumul jos la mobră la primul hop, te obligă să ai un pic de condiție fizică, dar mai ales, îți arată mai clar ce lacune ai și îți cizelează îndemânarea . În principiu, te face mai motociclist Editat Iunie 9, 2021 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 1 hour ago, vis-a-vis said: Până nu încerci, nu știi. Mersul în off-road c-o motocicletă mare te face să fii mai atent pe unde îți alegi trasa, te face să fii precaut, să nu nu te-nfigi în prima baltă și să nu dai drumul jos la mobră la primul hop, te obligă să ai un pic de condiție fizică, dar mai ales, îți arată mai clar ce lacune ai și îți cizelează îndemânarea . În principiu, te face mai motociclist :)) credeam ca daca ai nadragi de piele si vesta te face mai motociclist :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Octombrie 22, 2021 Share Postat Octombrie 22, 2021 Mi-a placut grozav si filmul, si energia, si tot ce au facut baietii acolo. A+++ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 30, 2021 Share Postat Octombrie 30, 2021 On 22.10.2021 at 18:06, chif said: Mi-a placut grozav si filmul, si energia, si tot ce au facut baietii acolo. A+++ Te asteptam cu drag la urmatoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 30, 2021 Share Postat Octombrie 30, 2021 Acum 5 ore, Patrick_M a spus: Te asteptam cu drag la urmatoarea. Care va fi, orientativ, când și unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 30, 2021 Share Postat Octombrie 30, 2021 6 hours ago, _Raul_ said: Care va fi, orientativ, când și unde? In Apuseni, cred ca la inceput de iunie. Inca nu am stabilit data fixa, dar revin cu detalii in curand. Sau poti urmari pagina noastra pe FB si mai gasesti tot felul de info si divertisment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate