Gra5u Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Salut. Imi puteti da va rog cateva pareri legate de un motor Yamaha XJ900? E din 1990. Are 31 de ani si asta ma pune in dilema. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 22, 2021 Admin Share Postat Iulie 22, 2021 Este irelevant ce-ți spunem noi. Trebuie văzută de cineva care se pricepe. Nu contează câți ani are, ci cum a fost întreținută. Motocicletele vechi sunt simple și rezistente, dar trebuie avut grijă în general la tot ce conține cauciuc din cauza îmbătrânirii (flanșe, garnituri etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra5u Postat Iulie 22, 2021 Autor Share Postat Iulie 22, 2021 Merci frumos. Nu prea stiu la ce riscuri ma supun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 23, 2021 Share Postat Iulie 23, 2021 Te expui la riscul de a cumpara o moto care sa iti faca mofturi, si probleme, cu mici defecte suparatoare, sau defecte si mai mari.Cum ti-a spus deja mai sus LUV, fiindca nu te pricepi, trebuie sa apelezi la un service/mecanic, sa iti faca o verificare amanuntita-contra cost, inainte de achizitie. Sprint Motors in Iasi. Acolo rezolvi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 23, 2021 Share Postat Iulie 23, 2021 La 22.07.2021 la 8:56, Gra5u a spus: Merci frumos. Nu prea stiu la ce riscuri ma supun riscul unei gioarse de 31 de ani vechime.. in care sa bagi bani in loc sa de plimbi cu ea ce pret are de iti face cu ochiu? ceva mai nou nu ai gasit, eventual cu injectie si abs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra5u Postat Iulie 23, 2021 Autor Share Postat Iulie 23, 2021 Probabil gaseam. Dar arata f bine. E un cafe racer restaurata complet. Ma gandesc ca e ca si noua. Sper. Nu stiu in timp cat va mai fi fiabila la anii astia. De asta imi e frica. Nu stiu ce inseamna varsta la o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 23, 2021 Share Postat Iulie 23, 2021 mama cand aud de cafe racere, ma ia un fior pe sira spinarii, ce a ajuns la mine in ograda, au fost niste modificari sinistre fara un leu investit in partea mecanica, numai aspect si nici ala nu era impecabil.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 23, 2021 Share Postat Iulie 23, 2021 La 22.07.2021 la 7:56, Gra5u a spus: Nu prea stiu la ce riscuri ma supun nu e un risc, e o certitudine ca o sa iei o lamaie "modificata" ca noua ! vrei o mobila de sufragerie sau motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate