Going4Adventure Postat August 7, 2021 Share Postat August 7, 2021 In acest episod am mers cu motocicleta in Fundatura Ponorului, din muntii Sureanu, judetul Hunedoara. Acesta a fost cel mai frumos dar si cel mai dificil traseu montan offroad pe care am umblat. Am avut ocazia sa vad locuri salbatice, neatinse parca de oameni dar toate acestea au avut un pret. La intoarcere am cazut cu motocicleta de cateva ori. Motocicleta mea nu este concepta pentru asemena drumuri, plini de bolovani si pietre. Oricum, a fost o experienta unica,frumoasa, din care am invatat foarte multe. Chiar daca atat eu cat si motocicleta ne-am aleas cu cateva zgarieturi. Traseul meu a fost urmatorul: Lugoj-Caransebes-Hateg-Fundatura Ponorului Vizionare placuta! https://www.youtube.com/watch?v=bwkVd3Q8ql4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 7, 2021 Share Postat August 7, 2021 Super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 7, 2021 Share Postat August 7, 2021 Păi ai prins super uscat și bine, pare chiar tasat drumul. Trebuie un pic de tehnică și e ok. Ai pierdut cea mai mișto parte, aia pe iarba de jos... mamă ce întoarceri mișto ies acolo cu frâna spate Păcat că n-am avut camera pusă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 10, 2021 Share Postat August 10, 2021 Salut, Ca idee, de ce iei cu tine peste tot side urile, daca mergi 200 km? o grija in plus, mai ales daca incepi sa iesi pe off, fiind de plastic/abs, poc. Legat de mers in off nu iti pot da sfaturi, nu am experienta cu asa ceva, sunt alti colegi in masura sa te sfatuiasca de anvelope, presiunea lor pe zone bolovanoase, tehnica, bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 3, 2021 Share Postat Decembrie 3, 2021 Cred ca acolo e Fundatura Poporului . De acolo nu poate iesi poporul roman . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 3, 2021 Share Postat Decembrie 3, 2021 No offence , dar asa este patrick1 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate