Lup69 Postat Decembrie 25, 2023 Autor Share Postat Decembrie 25, 2023 (editat) Craciun fericit! Editat Decembrie 25, 2023 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 7 Autor Share Postat Aprilie 7 Prima tura pe anul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 15 Autor Share Postat Aprilie 15 Si bineinteles si a doua, in duminica imediat urmatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 20 Autor Share Postat Aprilie 20 Duminica trecuta am iesit cu inca doi amici la un tur, vremea nefiind prea hotarata, ba un pic de soare, ba innorat, in schimb am mai facut ceva teste cu camerele mele... Daca mai sunt prin zona ceva rideri, poate ne gasim cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 Acum 5 ore, Lup69 a spus: Frumoasa selecție , și relive și dashboard, ce camera ai pe moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 20 Autor Share Postat Aprilie 20 Doua GoPro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 29 Autor Share Postat Aprilie 29 Sambata, pe 27, am fost cu un amic la Konz, la un dealer de Harley. Vremea cam mohorata, caldut dar cu rafale de vant, dar comparativ cu ultimele doua saptamani a fost nemaipomenita. In fine, m-am gasit cu amicul direct in parcarea dealerului, ne-am invartit noi pe acolo dar in juma' de ora eram din nou pe sosele... Ironic. eu am fost cu japoneza facuta doar pentru piata americana, (este inmatriculata in RO dar nu poate fi inmatriculata in DE), la un dealer german de motoare americane produse pentru piata europeana ... cumva japoneza mea era mai americana decat motoarele prezentate... Iata si clipul zilei respective: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 19 Autor Share Postat Mai 19 (editat) Weekend-ul trecut am fost la Koblenz sa ma aprovozionez cu ceva ulei de transmisie, am preferat drumul pe langa Mosel... Editat Mai 19 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 26 Autor Share Postat Mai 26 A doua zi am facut un tur pe o scurtatura spre Mosel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 16 Autor Share Postat Iunie 16 Weekend cu o iesire pe un traseu pe care nu l-am mai facut de ceva vreme, am avut si intalnire cu un pui de caprioara si cu o cumatra vulpe... Materialul l-am impartit in trei, a fost mai usor de uploadat, internetul aici merge ca in Romania cu dial-up.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 30 Autor Share Postat Iunie 30 Vineri seara, am iesit, se prevedea un weekend cu ploaie si ceva furtuni cu descarcari electrice si grindina, dar pana acum a lipsit doar grindina, in fine: https://youtu.be/BBm04TBwCkc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 28 Autor Share Postat Iulie 28 Prima tura mai lunga cu F-ul, mai mult sa ma asigur ca mai merge, gasisem un furtunas de benzina crapat, l-am inlocuit, am alimentat si am bagat un tur scurt: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 4 Autor Share Postat August 4 Tot in iulie, o tura mai lunga, am fost prima oara pe cealalta parte a raului, zona are in continuare multe trasee nedescoperite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 10 Autor Share Postat Septembrie 10 Am fost nevoit sa fac o mica pauza, insa am reluat plimbarile, tura asta cu un amic venit in vizita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 29 Autor Share Postat Septembrie 29 Am refacut o parte dintr-un traseu facut in primavara, mai am foarte multe trasee de descoperit in zona, inca nu le-am folosit pe toate: Asta-i fara muzica, iar materialul integral e tot acolo, fara taieturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 22 Autor Share Postat Octombrie 22 Septembrie a inceput aici tot cu vreme frumoasa, am profitat din nou sa iesim, de data asta intr-o zona pe care o vazusem doar eu intr-o plimbare solitara anterioara. Cei care vor sa stea mai mult in zona si sa aiba o baza de unde sa faca ture prin zona pot incerca cazarea din Center Parcs Park Eifel, sunt destul de aproape de Nurburgring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate