David Andrei Marias Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 Am o întrebare am 12 ani și ma gândesc sa îmi iau un sur ron am voie sa îl conduc mai exact sa ma duc pe câmp și pe trotuar cu el.As avea voie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 Salut, nu stiu exact ce e acel sur ron (eu am gasit o bicicleta electrica la peste 4000$) dar iti recomand o bicicleta normala. E mai buna pentru sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Andrei Marias Postat Octombrie 10, 2021 Autor Share Postat Octombrie 10, 2021 Acum 3 minute, ionutpm a spus: Salut, nu stiu exact ce e acel sur ron (eu am gasit o bicicleta electrica la peste 4000$) dar iti recomand o bicicleta normala. E mai buna pentru sanatate. Da dar ma am un montanbike super bun și vroiam și ceva cu care ma pot deplasa ma ușor întrebarea finala as avea voi sa ma plimb cu el prin București nu pe străzi principale pe trotuar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 Nu stiu daca ai voie pe trotuare din moment ce nici trotinetele electrice nu au voie. Eu chiar iti sugerez sa ramai la bicicleta, nu cred ca ai motive sa strabati orasul sau ai drumuri mai lungi de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 Acum 1 oră, David Andrei Marias a spus: Da dar ma am un montanbike super bun și vroiam și ceva cu care ma pot deplasa ma ușor întrebarea finala as avea voi sa ma plimb cu el prin București nu pe străzi principale pe trotuar Nu ai voie cu nici un fel de vehicul pe trotuar - nici bicicleta normala, nici electrica, nici trotineta electrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 11, 2021 Share Postat Octombrie 11, 2021 Tac-tu știe ce-ai de gând? El îți dă bani pentru motoreta aia electrică? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2021 Share Postat Octombrie 11, 2021 eu nu cred ca: cineva care are 12 ani si a facut cont pe motociclism... are 4000 euro pentru o bicicleta eléctrica ..fara pedale si se mai si gandeste...DACA ARE VOIE sa faca asa ceva ps. nu de alta dar eu la 50 inca nu gandesc asa profund DACA AM VOIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 11, 2021 Share Postat Octombrie 11, 2021 Acum 4 minute, ianachim a spus: eu nu cred ca: cineva care are 12 ani si a facut cont pe motociclism... are 4000 euro pentru o bicicleta eléctrica ..fara pedale si se mai si gandeste...DACA ARE VOIE sa faca asa ceva ps. nu de alta dar eu la 50 inca nu gandesc asa profund DACA AM VOIE Poate trebuie sa regasesti copilul din tine. Ala de are 4k sa isi ia moped electric :))))) Eu la 12 ani imi coseam sosetele rupte ,dar na, alte vremuri. Poate e ceva mai norocos tanarul nostru On topic, vad ca exista varianta pentru copii, care, afirma vanzatorul, nu necesita inmatriculare. La fel, exista versiunea full , mai mare, care intra la mopede-si se inregistreaza conform legislatiei, la primarie. https://surronbike.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2021 Share Postat Octombrie 11, 2021 Acum 1 minut, Adrian M. a spus: Poate trebuie sa regasesti copilul din tine. Ala de are 4k sa isi ia moped electric :))))) Eu la 12 ani imi coseam sosetele rupte ,dar na, alte vremuri. Poate e ceva mai norocos tanarul nostru On topic, vad ca exista varianta pentru copii, care, afirma vanzatorul, nu necesita inmatriculare. La fel, exista versiunea full , mai mare, care intra la mopede-si se inregistreaza conform legislatiei, la primarie. merg des la cei de la GNEX care vand asa ceva chiar am cochetat cu ideea de a lua insa fara a doua baterie cumparata nu merita nu o poti folosi ca bicicleta are escarie si nu PEDALE!!! sunt gandite mult pentru off iar pretul...ESTE RIDICAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 11, 2021 Share Postat Octombrie 11, 2021 (editat) Uaaaiii, luati-o usor. Vorbiti cu un copil de 12 ani. Clar, la 12 ani daca nu se stie cu gramatica in scris pe internet este proscris pe viata. Eu stiu ca este sezonul muraturilor dar nu stiam ca sunt si gata de consum atat de repede. Revenind la postarea initiala: http://www.sur-roniberica.com/ https://surronbike.ro/ 99% le vand si cei de la Ktm Varsovia. Smecherie (vizual vorbind, ca nu le-am testat) dar cred ca as cumpara asa ceva exclusiv pentru off-road. Nu stiu daca le-ai vazut live, dar nu sunt mici/subtirele. Din pacate insa, nu stiu sa iti raspund concret la intrebari * Pe trotuar cu un vehicul capabil de 70kmh - slabe sanse * La 12 ani in trafic - aceleasi slabe sanse Nu stiu daca exista categorii de permis pentru varsta ta si, daca exista, ce anume iti permit sa conduci in trafic. Asta trebuie sa vorbesti tu cu ai tai sa te ajute/sa se intereseze ei. Pe camp/in zone fara asfalt - nu iti cam are nimeni treaba, cu mici exceptii te care nu cred ca o sa ajungi tu sa te lovesti (rezervatii naturale, proprietati private, fonduri de vanatoare, etc) Editat Octombrie 11, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Octombrie 11, 2021 Share Postat Octombrie 11, 2021 Te-ai gandit la o bicicleta electrica? Mi se pare mai ok ca utilitate in oras - plus ca mai poti iesi la munte, oriunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 11, 2021 Share Postat Octombrie 11, 2021 Acum 3 ore, _Raul_ a spus: Nu stiu daca exista categorii de permis pentru varsta ta si, daca exista, ce anume iti permit sa conduci in trafic. Nu exista pana la 14 ani. La 14 poate lua AM, dar nu e suficient pentru asa ceva, la 16 poate lua A1, la 18 A2. Nu stiu la ce categorie se incadreaza draciile astea, dar minim A1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 12, 2021 Share Postat Octombrie 12, 2021 Se incadreaza la mopede , AM putere 4kW, sau A1-15kW putere, 16 ani la ambele, fara 3 luni-cand incepe cursurile. Daca e sub 4kw, o asimilezi cu trotinete-biciclete electrice, si nu are nevoie de permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 12, 2021 Share Postat Octombrie 12, 2021 Nu ai cum sa o asimilezi, ca nu esti Borg, si nu poti sa pretinzi ca e bicicleta electrica pentru ca nu are pedale. Trotineta poate in vis. E clar motocicleta electrica si necesita permis. Vad ca pe site-ul romanesc spune foarte clar cum sta cu inmatricularea si permisul: una singura e street legal si necesita AM. Celelalte, inclusiv aia de copii, nu sunt inmatriculabile si nu sunt legale pe sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate