Cavaleru Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 24 minute, ENEOS a spus: Ai și gpl pe 0.9 rupe asfaltu'? nu, si nici nu am zis ca rupe asfaltu. ma duce de la A la B in ritmul in care imi convine mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Decembrie 13, 2022 Share Postat Decembrie 13, 2022 V-am citit pe toti si pot sa va spun ca am adus sute de masini pentru clienti care au stat in fata computerului si au ales ce vor sa cumpere si nu au avut surprize . Aici nu vorbesc de licitatii , masini lovite sau masini de maxim 2500-3000 euro si nici de samsari care cumpara ce le convine [ daca ma intelegeti ] Cele mai bune sunt in Germania de departe - au intretinerea la service specializat la zi tot timpul - sunt in starea cea mai buna de la cauciucuri pana la interioare - merg pe autostrada cu 300km si nu poti face asta decat cu o masina perfecta - nu au praf si nu se murdaresc - nu se cumpara niciodata cele mai ieftine [ totdeauna trebuiesc ferite primele 5-6 masini in ordinea pretului ] - ultimul punct este pe cat posibil sa cumparati de la reprezentante si privati nemti nu alte nationalitati Si un exemplu de final ce preferati un Tiguan nou de 38.900 euro la Porsche Romania sau unul din 2019 cu 27.900 euro si 50.000km la Welt Auto sau unul din Germania din 2019 cu 19.900 euro si 96.000km ? Un client a preferat Germania , voi ? masina transportata de mine si poza din mers din bunavointa colegului Nazarov care are Mercedes si merge tot timpul pe banda 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 (editat) Interesant topic. Folosind un intermediar, poți aduce mașini din licitații. Descrierile sunt corecte atât pe Adresa cat și pe Auto1. Eu am luat de pe ambele platforme, de fiecare data mașina arata mai bine in realitate vs pozele din anunț, polishate, ceruite, curățate, aspirate, cu tot cu roata de rezerva și piesele auxiliare kitului de rezerva, in integralitate. Evident exact cum a menționat și colegul de mai sus, NU am ales mașinile ieftine dintr-o categorie anume. Faza e că la licitații trebuie sa fii pe faza. Nu exista "mofturi" gen, lasă că găsesc eu una mai buna, mașinile bune se vând în 3-10 zile și este o bătaie pe acestea. Bătaie care uneori le cam crește prețul, însă merita, le cumperi ca noi, atât estetic cat și mecanic, fara sa necesite "bricolaj" odată ajunsă în Ro. Licitațiile sunt pt cei hotărâți pe bune, nu pt cei ce "cochetează" cu ideea de mașina SH, fara a avea un set de criterii stabilit în avans in baza nevoilor și finanțelor. Editat Martie 20, 2023 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate