Iulian450 Postat Noiembrie 14, 2021 Share Postat Noiembrie 14, 2021 Salut, ce motocicleta imi recomandați pentru categoria a2 care sa poata fi folosită ca motocicleta de oras dar și enduro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Noiembrie 14, 2021 Share Postat Noiembrie 14, 2021 Ce buget ai disponibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian450 Postat Noiembrie 14, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 1 minut, misionaru a spus: Ce buget ai disponibil? 2300 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian450 Postat Noiembrie 14, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2021 Despre modelele Ktm 450 , Husqvarna 450 si restul modelelor de enduro ce parere aveți ? Pot fi folosite ca și supermoto de strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Noiembrie 14, 2021 Share Postat Noiembrie 14, 2021 (editat) Da, lejer, dar nu ajungi la ele cu bugetul ala, nu la. KTM, de Husqvarna nu știu ce sa zic. Suzuki dr650, Yamaha xt sau Aprilia pegaso 650, câteva care s ar încadra în buget. Editat Noiembrie 14, 2021 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 14, 2021 Share Postat Noiembrie 14, 2021 Honda CRF250L, dar nu in bugetul ala. 2300 de euro iti ajung ani de zile pentru abonament de autobuz si metrou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orangefresh2 Postat Noiembrie 14, 2021 Share Postat Noiembrie 14, 2021 pe langa asta, multe nu se preteaza A2 pentru ca , kw/kg, raportul nu trebuie sa depaseasaca 0.2, inclusiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian450 Postat Noiembrie 15, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2021 Am găsit Ktm 450 exc la prețuri acceptabile , se poate schimba cu roti de asfalt pentru a fi folosit legal pe strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian450 Postat Noiembrie 15, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2021 Multumesc de răspuns Eu as vrea sa îl pot folosi prin oras dar și enduro , am auzit ca nu sunt defectuoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 15, 2021 Share Postat Noiembrie 15, 2021 Enduro nu e supermoto și vice-versa. Ascultă lumea pe aici. La bugetul tău ia-ți un DR-Z400. Ieftin, fiabil, versatil. Numai bun de începător. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Drz 400 se poate schimba cu roti de Enduro și de supermoto fără probleme. Deși, eu personal ți as recomanda roti de Enduro și în oraș, doar cauciucul sa îl ai de strada sau 70% măcar. Mai urci o bordura, mai iei o gropana, nu strica o roata mai mare pe fata, nu e ca și cum mergi pe circuit. Am auzit numai de bine despre Drz, asa ca ți l recomand, mai ales ca un KTM necesita întreținere mai costisitoare, sunt bune atâta timp cât ai grija de ele și le întreții asa cum zice producătorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate