frigider Postat Octombrie 23, 2022 Autor Share Postat Octombrie 23, 2022 Acum 6 ore, Dan_06 a spus: Nu asta, "Zorii Omenirii" unde l-ai filmat ca acolo ziceai ca e secret. A, pai acolo era secret ca nu vroiam sa se știe de dinainte unde va avea loc "acțiunea". E o alee ordinara cu înclinație mica din Brancoveanu. "Secrete" sunt toate locurile unde voi filma pentru ca de obicei sunt locuri non standard. (Vezi casa scării,monument,amfiteatrul dar uneori sunt și ordinare ca la ăla cu maimuța) Acum 10 ore, tzunoi a spus: Filmarea, tehnic, mi se pare misto. Dar nu transmite nimic. Scene apocaliptice, un pic de terminator, 2 glumite cu vecini si piloti. Dar nu inteleg ce transmite. Și o completare : Nu vreau sa încep sa ma dau brusc,la fiecare clip este o introducere care ori prezinta traseul ori habar nu am, aici a mers bine pe ideea clipului faza cu terminator. (O sa explic când fac tot clipul dar cred ca poate o sa se înțeleagă,sa fie self explanatory :D) Nu sunt f mândru de aceasta intro în sine ca nu e originala și eu țin la asta. Dar mi s a părut (cuvant urat) sa bag ceva asa serios ca terminator într un clip de dat cu bici asa ca am mers cu ea. Puțin ma bucur ca a ieșit ok cu efecte etc din ce filmări am avut, ca ajuns acasă totul mi s a părut f mișcat și grăbit, noroc cu efectele de super slow mo ca altfel nu aveam material nici pt trailerul ăsta. Totuși exista un mesaj general care se aplica la toate clipurile mele,trecute și viitoare: Ori te dai, ori stai acasă Acum 6 ore, Dan_06 a spus: Nu asta, "Zorii Omenirii" unde l-ai filmat ca acolo ziceai ca e secret. *initial era alt loc dar pe motive de siguranta (viata / moarte) am mers cu aleea ordinara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Acum 12 ore, frigider a spus: nu e nimic de transmis. Atunci e bine. Mie imi place f mult prima parte, pana apare ou’ de terminator. Mai mergea si o subtitrare in rusa..sau promptul. Cumva ma duce cu gandul la o perioda post apocaliptica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 23, 2022 Autor Share Postat Octombrie 23, 2022 Acum 31 minute, tzunoi a spus: Atunci e bine. Mie imi place f mult prima parte, pana apare ou’ de terminator. Mai mergea si o subtitrare in rusa..sau promptul. Cumva ma duce cu gandul la o perioda post apocaliptica. Ma bucur man. Da, post apocalipsa era ideea. Gen rromanistan 2069. Asta ești scopul sa aduc zambete pe fetele oamenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 27, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2022 (editat) . Lipsa de material, >>> intro noua la canal. Na c-am făcut și o rimă. Editat Noiembrie 27, 2022 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 4, 2022 Autor Share Postat Decembrie 4, 2022 (editat) intre timp din plictis si lipsa acuta de material am mai "borat" 1 clipuref canal - logo nou-nout ! gen "cui ii pasa?" ne auzim la vara cu ceva actiune pe 2 roti. Editat Decembrie 4, 2022 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 3, 2023 Autor Share Postat Iunie 3, 2023 Zic dacă tot e făcută mizeria asta de topic sa nu poluez aiurea altundeva cu un mic update. Teoretic am găsit un om care ma poate ajuta cu tot ce înseamnă "producția nr 3". "Teoretic" pt ca tre sa scot niște clipuri la "noul" nivel astfel încât omul care are deja o reputație sa zica, sper eu, "mă bag". Pana iese primu clip de vara asta la nivelul 2.0 am mai umblat la branding, am schimbat banner-ul . Mulțumesc pe aceasta cale celor 39 de suflete care au dat subscribe *rad de nr ca e mic, nu de oamenii care au dat sub, ce naiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 7, 2023 Autor Share Postat Iulie 7, 2023 *bătaie de tobe* După o seceta destul de lungă am reușit să dau de un om care chiar știe să se dea și am făcut o colaborare în numele caterincii. Asta e mai altfel, pentru că latru eu. Pe viitor nu voi mai face asta, pentru binele tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 7, 2023 Share Postat Iulie 7, 2023 buei, si unde-i faza aia cu spartul laptopului roz?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 7, 2023 Autor Share Postat Iulie 7, 2023 (editat) Acum 1 minut, apriliacluj a spus: buei, si unde-i faza aia cu spartul laptopului roz?? Nu am reușit să fac rost în timp util așa că am abandonat. Ăla de apare e cel personal, nu puteam sa-l f*t . Cum a zis un celebru în viața (Johnny Knoxville) in videografie trebuie să îți omori copiii. Am făcut o și pe asta. *Am zis să mă extind.. Mă găsiți și pe fb https://m.facebook.com/profile.php?id=100089880384198 La 07.07.2023 la 9:04, frigider a spus: https://m.facebook.com/profile.php?id=100089880384198 https://m.facebook.com/profile.php?id=100089880384198 Inapt mai sunt.. Sau căutați otdosa și aia e. Editat Iulie 7, 2023 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 26, 2023 Autor Share Postat August 26, 2023 Salut din nou. In stilul caracteristic otdosa (bătaie de joc) prima ediție a evenimentului exclusivist "Ziua Judecății 2 - Azuga '23" a fost un fiasco total. O viață dusă pe plat și oboseala instalată prematur și-au spus cuvantul. Intenția era să fac o producție "pe bune", nu clipuri clasice cu lătrat dar nu s-a putut. Va prezint deci o mini serie de clipuri de avarie intitulata "Trilogia Tristetii" formata din 2(nu 3) episoade lungi si inutile (ep3 e f plictisitor așa că am renunțat la el). *sau poate-l urc, cine stie cand. episodul 1, mai 'agresiv' (stupid): episodul 2, mai multa oboseala si nemultumire: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 9, 2023 Autor Share Postat Septembrie 9, 2023 cineva sa ma opreasca. am mai scos una scurta in stilul deja clasic (bataie de joc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 11, 2023 Share Postat Septembrie 11, 2023 Treaba aia cu: sa fii cu un prieten care merge mai incet decat tine, e moooortaaaalaaaaa!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 11, 2023 Autor Share Postat Septembrie 11, 2023 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: Treaba aia cu: sa fii cu un prieten care merge mai incet decat tine, e moooortaaaalaaaaa!!!!! ^omu meu de baza pai aia cu unu mai lent e "de manual" in zone cu ursi, indiferent ca esti pe jos sau cu vreun acaret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 4, 2023 Autor Share Postat Decembrie 4, 2023 topic mort? naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah doamnelor si domnilor va prezint ultima productie (la fel de inutila ca cele de pana acum ) lupta e reala! mirajul productiei nr.3 ma mentine in viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 4, 2023 Share Postat Decembrie 4, 2023 amu stiu de ce ti-a trebuit loganul cu robinetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 4, 2023 Autor Share Postat Decembrie 4, 2023 Acum 9 minute, apriliacluj a spus: amu stiu de ce ti-a trebuit loganul cu robinetul pentru o clipa totul a avut sens, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 8, 2023 Autor Share Postat Decembrie 8, 2023 (editat) La 14.01.2022 la 18:08, AdrianB1 a spus: 2. Nu dau like , share sau link altcuiva daca nu ajungi macar la 10% din skillurile lui Danny. Acum te apropii de 0,1%, mai exerseaza, macar cateva mii de ore. omu cu care am filmat e bun pe BMX = filmez chestii light cu el pe MTB pt ca scenariile mele se pliaza pe MTB. dar am gasit si om care e bun pe MTB deci am rezolvat problema. mai trebuie doar sa filmez. si editez, evident. doar e 'unu cu datu si altu cu editatu' La 14.01.2022 la 20:27, Kosh a spus: 5. calitatea sunetului este INAINTEA calitatii video. Asta daca te decizi pe viitor sa ne delectezi cu vocea ta. Evident iti vei lua critici ca n-ai o voce placuta corect. de-aia si cenzurez vocea ca n-are cum sa placa "la toti". La 14.01.2022 la 20:27, Kosh a spus: PS: daca vrei sa cresti trebuie sa faci "ce trebuie", nu ce vrei. niciodata! na ca am luat de la inceput topicul sa vad daca am imbunatatit ceva sau nu La 14.01.2022 la 20:27, Kosh a spus: 8. rezolutie minima: 1440p. Mai jos de atat youtube nu-ti da codecul VP9 si imaginea va fi la un bitrate mic pe youtube. filmez FHD si la final upscale la 4k. o fi bine, o fi rau, e ce e. La 14.01.2022 la 13:11, Bigfoot a spus: Eu am editat 4k cu un laptop bun la vremea lui in 2015. Acum editez cu un laptop bun din noiembrie 2021 care merge bine, incomparabil mai rapid. m-am tot gandit si ori iau o 'bestie' de laptop ori.. raman pe desktop. pai la upscale ala la 4k a stat cpu de desktop 65W in 100% blana max timp de 1.5h. nu as chinui in halul asta un laptop. raman la ecran de laptop si PC bun. La 14.01.2022 la 20:27, Kosh a spus: 1. schimba cadrul/imaginea pe beat. Adica nu lasa muzica sa cura asa indiferent. Muzica are un impact major. e rezolvata de ceva timp si asta. La 14.01.2022 la 20:27, Kosh a spus: 7. dezantuieste-ti creativitatea din tine si distreaza-te. bifat La 14.01.2022 la 20:27, Kosh a spus: 2. gaseste o nisa pentru canal. Adica nu posta filme despre "de toate". Gaseste un subiect, maxim doua si stai pe ele. Sa stie omu' care vine ca la tine pe canal gaseste DOAR X sau Y. e caterinca low level. sunt cativa oameni care mi-au zis ca e un stil pe care nu l-au cam vazut. plm, si daca nu e, e stilu meu deci raman la el. raman true :)) Editat Decembrie 8, 2023 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 asta din ciclul, ori te dai, ori stai acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 25 Autor Share Postat Ianuarie 25 Acum 7 minute, apriliacluj a spus: asta din ciclul, ori te dai, ori stai acasa uneori se mai "da" si pe la spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 10 Autor Share Postat Februarie 10 cream putin hype cu un mic upgrade pe partea tehnica. Dăm un nou sens celebrului citat din filmografia modernă: "Once you go black You never go back." *acest canal nu promovează violența, observați cuțitul de unt. canal mic, buget mic, altii au drone si 360-uri :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 9 Autor Share Postat Iunie 9 un nou sezon, noi oportunitati de caterinca. un clip conex de data asta, tema va ramane in continuare 'bicicletele' na, a crescut putin canalul si e timpul sa 'dau inapoi' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRider MotoVlog Postat Iunie 13 Share Postat Iunie 13 On 6/9/2024 at 9:57 PM, frigider said: un nou sezon, noi oportunitati de caterinca. un clip conex de data asta, tema va ramane in continuare 'bicicletele' na, a crescut putin canalul si e timpul sa 'dau inapoi' Salut! Nu merge videoclipul... sau cel putin mie nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 14 Autor Share Postat Iunie 14 Acum 6 ore, MotoRider MotoVlog a spus: Salut! Nu merge videoclipul... sau cel putin mie nu Salut. Dubios. Am dat play de aici și el rulează. Mai pun un link: N am idee de ce n ar merge. ...pun și link la canal, poate asa o merge sa ajungi la el Vb aia.. Le fac sa fie văzute https://youtube.com/@otdosa?si=vmJBnwXPsS3YqtkJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 14 Share Postat Iunie 14 si la mine merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 14 Autor Share Postat Iunie 14 Acum 17 minute, apriliacluj a spus: si la mine merge asa da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate