Tofix Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Salutare! Urmeaza sa imi cumpar o motocicleta pe care sa o limitez la A2 (ER-6N pentru curiosi) Stie cineva care a limitat o motocicleta la A2 de cand e considerata respectiva motocicleta limitata? Practic sa stiu sa nu merg cu ea pana atunci ca sa nu am probleme. Ma gandesc ca e fie dupa RAR, fie dupa inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Inmatricularea definitiva se face in baza actelor emise de RAR. Cred ca raspunsul este foarte clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Cand zice RAR in cartea de identitate ca are specificatiile tehnice care corespund categoriei respective. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tofix Postat Aprilie 6, 2022 Autor Share Postat Aprilie 6, 2022 3 hours ago, MirceaB said: Inmatricularea definitiva se face in baza actelor emise de RAR. Cred ca raspunsul este foarte clar. Poate pentru tine este. Eu nu stiu daca schimba cu ceva talonul dupa ce o limitez si de asta intreb. Ca daca ma opreste politistul pe strada sa nu ma ia la bani marunti ca nu e limitata 3 hours ago, Speedy.K said: Cand zice RAR in cartea de identitate ca are specificatiile tehnice care corespund categoriei respective. Deci dupa rar ii pot da bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 7, 2022 Share Postat Aprilie 7, 2022 Ok, se pare ca nu ai chiar nimic in comun cu acest subiect, fapt pentru care-mi cer scuze ca nu m-am gandit la asta si detaliez in felul urmator: - motocicleta se inmatriculeaza definitiv la politie, in baza actului emis de RAR (cartea de identitate a vehiculului). - cand se emite certificatul de inmatriculare, se vor trece exact date din cartea de identitate. ( daca acolo apare motocicleta limitata, asa o sa apara si in talon). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tofix Postat Aprilie 8, 2022 Autor Share Postat Aprilie 8, 2022 On 4/7/2022 at 8:12 AM, MirceaB said: Ok, se pare ca nu ai chiar nimic in comun cu acest subiect, fapt pentru care-mi cer scuze ca nu m-am gandit la asta si detaliez in felul urmator: - motocicleta se inmatriculeaza definitiv la politie, in baza actului emis de RAR (cartea de identitate a vehiculului). - cand se emite certificatul de inmatriculare, se vor trece exact date din cartea de identitate. ( daca acolo apare motocicleta limitata, asa o sa apara si in talon). Nu, nu am Chiar sunt pe langa. Merci de explicatie. Deci practic o pot conduce legal dupa inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 @Tofix Tu nu ai voie s-o conduci din cauza limitarii, nu ca nu-i inscrisa definitiv, tind sa-i dau dreptate lui Speedy.K . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 La 07.04.2022 la 0:44, Tofix a spus: Poate pentru tine este. Eu nu stiu daca schimba cu ceva talonul dupa ce o limitez si de asta intreb. Ca daca ma opreste politistul pe strada sa nu ma ia la bani marunti ca nu e limitata Deci dupa rar ii pot da bataie Ce-nseamna la tine "dupa rar"? Mobra e noua? Are deja carte? E inmatriculata? Etc etc etc. Ideea e asa: daca tu o limitezi, limitarea nu e considerata legala pana nu ti-a operat RAR modificarea in cartea autovehiculului. Si in cele mai multe cazuri de limitare post vanzare RAR refuza modificarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tofix Postat Aprilie 16, 2022 Autor Share Postat Aprilie 16, 2022 (editat) On 4/8/2022 at 12:53 PM, Speedy.K said: Ce-nseamna la tine "dupa rar"? Mobra e noua? Are deja carte? E inmatriculata? Etc etc etc. Ideea e asa: daca tu o limitezi, limitarea nu e considerata legala pana nu ti-a operat RAR modificarea in cartea autovehiculului. Si in cele mai multe cazuri de limitare post vanzare RAR refuza modificarea. Dupa RAR “la mine” inseamna dupa ce am limitat-o la reprezentanta si o duc la RAR sa ii faca reomologare. Nu inteleg la ce te referi cu “refuza modificarea” pentru ca o cunostinta a limitat exact aceeasi motocicleta, din exact acelasi an, la acelasi RAR. Doar ca el a facut-o pentru a-si face scoala moto de A2. Am ceva emotii cu RAR-ul totusi.. prevad ca ma intoarce de 100 de ori pe motive de mizerie Edit: Mobra nu e noua, e inmatriculata, are rar si itp, tot ce trebuie. Doar ca trebuie dusa prin rar dat fiind faptul ca am limitat-o Editat Aprilie 16, 2022 de Tofix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate