dupre Postat Mai 9, 2022 Share Postat Mai 9, 2022 Salut, M-ar interesa niste trasee de o zi prin Bulgaria cu plecare din Bucuresti. Avem doar motoare de touring, deci preferabil drumuri cu asfalt bun sau macar decent. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 9, 2022 Share Postat Mai 9, 2022 cand ? ca ma bate un gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 2, 2022 Share Postat Iunie 2, 2022 Eu vreau sa merg spre sfarsitul lunii prin MD/BG, cu traseul de mai jos. Nu am fost niciodata in BG, nu am idee ce e acolo, am vazut doar munte si curbe. Poate iti faci vreo idee Acum caut locuri interesante de vazut pe traseul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iunie 2, 2022 Share Postat Iunie 2, 2022 Acum 3 ore, RedRat a spus: Nu am fost niciodata in BG Am fost de nenumarate ori în Bulgaria. Traficul e mult mai ok decât la noi (și drumurile). Drumurile nu sunt aglomerate (doar în apropierea capitalei mi se par mai glomerate). Au autostrăzi bune cu tuneluri prin munți. Sunt muuulte puncte de interes: Veliko Tarnovo, cascada Kayabunar, peștera Devetaska, cetatea Tsarevets, cascada Krushuna, cetatea Cerven, etc. Dar cea mai mare placere raman drumurile virajate (și cu trafic lejer, mult diferit de ce se întâmplă pe plaiurile mioritice, în weekend mai ales) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 3, 2022 Share Postat Iunie 3, 2022 Au mai nivelat drumul de la Veliko spre Ruse? Că numai drum bun nu era ăla (în ianuarie), un fel de criblură imensă + gropi și denivelări, zgomot enorm în mașină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 3, 2022 Share Postat Iunie 3, 2022 Daca ajung pe acolo, desi nu cred, te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate