Cbr125r mobra Postat Iunie 1, 2022 Share Postat Iunie 1, 2022 Salut! Ieri am spalat motocicleta mea Honda cbr 125r 2008 si nu dorea sa stea la relanti. In schimb azi sta dar moare cand accelerez. Cine stie ce are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 2, 2022 Share Postat Iunie 2, 2022 Eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 2, 2022 Share Postat Iunie 2, 2022 (editat) Eu încă nu știu, globul de cristal e în revizie. Dar îmi dau cu părerea: apa o fi fost cu ph acid și un pic dură? Editat Iunie 2, 2022 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cbr125r mobra Postat Iunie 2, 2022 Autor Share Postat Iunie 2, 2022 7 hours ago, patrick1 said: Apă are. Cred ca prea multa 41 minutes ago, Lucian_M said: Eu încă nu știu, globul de cristal e în revizie. Dar îmi dau cu părerea: apa o fi fost cu ph acid și un pic dură? Cred ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 2, 2022 Share Postat Iunie 2, 2022 E bine că știi de glumă. Verifică ce ține de aprindere, posibil să fi intrat apă la bujie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cbr125r mobra Postat Iunie 2, 2022 Autor Share Postat Iunie 2, 2022 6 minutes ago, Lucian_M said: E bine că știi de glumă. Verifică ce ține de aprindere, posibil să fi intrat apă la bujie. Am comandat o bujie si ma duc la mecanic sa mi o schimbe. Sper sa fie asta problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 2, 2022 Share Postat Iunie 2, 2022 lasa mobra la soare sa se duca apa ca cel mai probabil a intrat pe unde nu trebe. PS daca nu stii cum sa speli motoreta, cauta si tu pe net un tutorial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate