Dimethylmercury Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Topicul asta chiar n-are ce cauta aici. Cine stie cateva repere de grosime? Nu am lera acasa si as vrea sa folosesc niste obiecte de uz comun pt a masura fante. Ce grosime are tabla de cutie de bere? (de Ursus de exemplu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 un set de lere este maxim 150.000. eu am de la 0.05 mm, 0.10, 0.15, etc. pana la 1 mm! cauta in piatza sau la magazinele auto! sigur o sa gasesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 nu stiu exact ce grosime are tabla de la cutia de bere..dar stiu ca merge pt reglat supapele la dnepra.. pe incercate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 (editat) @stress: bwaaahahahaha...eu am dat aproape 200 Euro pe un set d-ala de lere! E drept, ca a venit intr-o cutie de scule de la Moto Detail @Mikulaish: in aceasi cutie, era si un subler, cu ajutorul caruia pot sa-tzi spun ca grosimea peretilor cilindrului unei doze de Ursus Roshu este de aproximativ 0,15-0,17mm Apropos, merci de bere (sau de motiv) - itzi dai seama ca acum am fost sa cumpar doza Editat Ianuarie 23, 2007 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 (editat) @stress: bwaaahahahaha...eu am dat aproape 200 Euro pe un set d-ala de lere! E drept, ca a venit intr-o cutie de scule de la Moto Detail @Mikulaish: in aceasi cutie, era si un subler, cu ajutorul caruia pot sa-tzi spun ca grosimea peretilor cilindrului unei doze de Ursus Roshu este de aproximativ 0,15-0,17mm Apropos, merci de bere (sau de motiv) - itzi dai seama ca acum am fost sa cumpar doza Esti bun! Deci e buna tabla de badog de bere Ursus pt masurat fanta la segmenti. Oricum asta e doar asa pt o prima impresie. La 15 ron imi iau o lera. Mersi pt. informatie! Editat Ianuarie 23, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 La 15 ron imi iau o lera. @Mikulaish: Mah, nu stiu ce ai intzeles din postul meu, e drept ca eram mai distrat, si m-am jucat cu vorbele. Dar Stressu´ nu glumea, cu 15 RON itzi iei UN SET de lere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 24, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2007 Eu prin lera intelegem un "briceag" cu toate grosimile. Nu ma gandeam la o singura tabla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 grosimea peretilor cilindrului unei doze de Ursus Roshu este de aproximativ 0,15-0,17mm Scuze ca ma bag, dar exista sublere care masoara precizii de sutimi de mm (0,15-0,17)? Sau tu ai un micrometru? In mod normal, un subler masoara fie 0,1, fie 0,2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 24, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2007 Sunt sublere cu comparor si unele digitale. Ambele masoara sutimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Sunt sublere cu comparor si unele digitale. Ambele masoara sutimi. M-am prins, mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Eu prin lera intelegem un "briceag" cu toate grosimile. Nu ma gandeam la o singura tabla... un briceag este un set de lere. si un briceag de asta costa 150.000 cu husa cu tot. mai gasesti si din 0.10 in 0.10 mm la maxim 100.000. dar eu zic ca pt. 50.000 mai bine le ai pe toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 =) dar daca totusi insisti, o lama de ras are 0,10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 @Mikulaish: Mah, nu stiu ce ai intzeles din postul meu, e drept ca eram mai distrat, si m-am jucat cu vorbele. Dar Stressu´ nu glumea, cu 15 RON itzi iei UN SET de lere. sau un bax de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 (editat) Tot ca reper... da' la Dacia 1310... e tabla de 0.7 pe care calibrezi bujiile. =) dar daca totusi insisti, o lama de ras are 0,10 Mi-ai dat tema de lucru. Eu stiam ca-i de 0.2. Si cu doua lame reglezi distanta la platina... tot la Dacie. Editat Ianuarie 24, 2007 de BAlanuS-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 tigareta "standard" are foarte aproape de 7.62m diametru un lat de palma la o femeie are mereu 19cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 24, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2007 (editat) O lama cred ca are mai putin de 0.1. Editat Ianuarie 24, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 un lat de palma la o femeie are mereu 19cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 O lama cred ca are mai putin de 0.1. ...alea rusesti, negre, au 0,2mm... ...o foita de tigara are undeva intre 2 si 2,5 sutimi....am folosit asa ceva ca sa centrez capacul la pompa de ulei la niprogena... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate