Omnomicus Postat Iunie 20, 2022 Share Postat Iunie 20, 2022 Salutare! Daca pleacă cineva din București așa chill cu vreo 100km/h media spre acest festival, sa-mi dati un semn Plecare pe 24 iunie, intoarcere pe 26 iunie. Mi-ar prinde bine niște companie PS: Eu am bilet pt festival doar in ziua de 25 iunie, cea incercuita in imagine. Altfel, voi fi prin zona :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 20, 2022 Share Postat Iunie 20, 2022 Chill 100 media:)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Omnomicus Postat Iunie 20, 2022 Autor Share Postat Iunie 20, 2022 Da, ca am naked și-s bătrân :)) Max 120 pe autostrada și în rest 90-100 pe drumurile nationale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 20, 2022 Share Postat Iunie 20, 2022 100 media inseamna viteze peste ce spui tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Omnomicus Postat Iunie 21, 2022 Autor Share Postat Iunie 21, 2022 Pentru voi asta este subiectul de discuție referitor la postarea mea? Viteza pe DN: 90km/h Viteza pe autostradă: 120km/h (90+120) / 2 = 210/2 = 105. Fericit? 105km/h media. Acum sa revenim va rog la întrebarea inițiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Iunie 21, 2022 Share Postat Iunie 21, 2022 Ai facut o confuzie, de asta ai primit replicile alea - tu ai estimat media vitezelor maxime cu care o sa mergi, dar in mod normal cand zici "am facut Buc-Iasi cu media de 100 la ora" inseamna ca ai facut drumul in 4 ore, ceea ce e imposibil daca nu esti sinucigas sau (cuvant urat) (opresti pentru alimentare sau diverse nevoi, mergi prin orase/sate etc). "Viteza medie de 100 km/h" si "media vitezelor maxime de 100 km/h" sunt doua stiluri complet diferite de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iunie 21, 2022 Share Postat Iunie 21, 2022 asta inseamna sa postezi pe motociclism.ro cel mai bun exemplu. nu conteaza postarea, daca ai uitat o virgula, gata, s-a terminat cu topicul respectiv :)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 21, 2022 Share Postat Iunie 21, 2022 Acum 13 ore, mrjo a spus: "am facut Buc-Iasi cu media de 100 la ora" inseamna ca ai facut drumul in 4 ore N-am reușit decât 99 km/h medie pe drumul ăla, cu conserva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate