Gov Postat Iunie 22, 2022 Share Postat Iunie 22, 2022 (editat) Salut! Am un kawasaki zx9r C1 1998. Nu găsesc unde sa cuplez un furtun subțire cu o pompita transparenta de plastic . Se afla sub carburatoare pe pe chiuloasa . Editat Iunie 22, 2022 de Gov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 22, 2022 Share Postat Iunie 22, 2022 nu cumva se cupleaza la carburatoare? dar tre sa ai si altul de iesire/intrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gov Postat Iunie 22, 2022 Autor Share Postat Iunie 22, 2022 Nu am gasit loc la carburatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 22, 2022 Share Postat Iunie 22, 2022 (editat) https://www.manualslib.com/manual/792604/Kawasaki-Ninja-Zx-9r.html?page=55#manual uite furtunul in cauza se conecteaza la intrarea in raidator si la carburatoare Editat Iunie 22, 2022 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gov Postat Iunie 22, 2022 Autor Share Postat Iunie 22, 2022 Am cautat schita sistemului de răcire și nu o găsesc la modelul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 22, 2022 Share Postat Iunie 22, 2022 https://www.manualslib.com/manual/792604/Kawasaki-Ninja-Zx-9r.html?page=66#manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rouleur Postat Iunie 22, 2022 Share Postat Iunie 22, 2022 Poate te ajută filmul, deşi e pt er5, iar esenţialul deja s-a spus. Spor! https://www.youtube.com/watch?v=5mrMsSZSbcc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gov Postat Iunie 23, 2022 Autor Share Postat Iunie 23, 2022 Mulțumesc dar tipul pune aceea pompita la carburator . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Sigur nu e un bazin care vine pe furtunul de scurgere al airbox-ului? Al meu ZZR 1100 acolo are ceva asemănător, bănuiesc că e pus ca să vezi când se strânge smicică și e cazul să purjezi (având RAM air scurgerile au dop). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 pe carburatoare vine, nu e pompita treaba aia si sunt doua furtunuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gov Postat Iunie 23, 2022 Autor Share Postat Iunie 23, 2022 Nu nu este de la air box Acum 13 ore, MotoS Garage a spus: pe carburatoare vine, nu e pompita treaba aia si sunt doua furtunuri... Da am descoperit sub carburatoare vine conectat intrun colt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate