ACA Postat Iunie 28, 2022 Share Postat Iunie 28, 2022 Salut! Trebuie sa ma mut din Bucuresti in Oradea si as vrea sa-mi spuneti, va rog, daca stiti pe cineva care transporta marfa in tara (catel, purcel). Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 28, 2022 Share Postat Iunie 28, 2022 Daca nu gasesti colegi, o varianta poate fi RENTADUBA. https://www.rent-a-duba.ro/ Doar ca faci un drum dus intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 28, 2022 Admin Share Postat Iunie 28, 2022 Fă-ți un cont pe bursa de transport pe FB și ai să găsești oferte destule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 28, 2022 Share Postat Iunie 28, 2022 Acum 8 minute, l.u.v a spus: Fă-ți un cont pe bursa de transport pe FB și ai să găsești oferte destule. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACA Postat Iunie 29, 2022 Autor Share Postat Iunie 29, 2022 16 hours ago, l.u.v said: Fă-ți un cont pe bursa de transport pe FB și ai să găsești oferte destule. Multumesc! Mi-am facut, vad ca merge asa... o sa anunt sa vad cine poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate