Toni12 Postat August 8, 2022 Share Postat August 8, 2022 Salut ! Nu știu dacă odometrul este în mile sau km. Ma poate ajuta cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 8, 2022 Share Postat August 8, 2022 Este in mile. ...si sa nu zici ca sunt multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni12 Postat August 8, 2022 Autor Share Postat August 8, 2022 Nu e al meu cel din poza. Al meu are 43.000 Și la 125cm² e ceva :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 8, 2022 Share Postat August 8, 2022 Nu, nu e nimic. Ceea ce conteaza este cum a fost utilizat si intretinut utilajul. Motoarele sunt gandite proportional cu destinatia lor. Daca intretinerea a fost corecta si utilizarea a fost conform destinatiei agregatului o tartareata de 125 trebuie sa tina la fel ca o mobra de 1000. Din pacate majoritatea celor mici sunt ultraforjate pentru ca posesorii vor din ce in ce mai mult de la ele si, in loc sa schimbe atelajul, trag de asta mic pana isi da duhul. Si in acelasi timp neglijeaza si intretinerea, ca cica numerita atatia bani bagati in el. De aici impresia posesorilor de motoare mici sh ca astea n-au cum sa reziste 200000 km, ca sunt mici. Nu din cauza ca sunt mici, ci din cauza ca altii si-au batut joc de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 Acum 8 ore, patrick1 a spus: Sper că nu te referi la drujbe și polizoare Pai si la alea e cam la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 (editat) Ba, voi chiar puneti botul la postarile tuturor botilor? Pe bune, sincer...faceti un discernamant rational, la naiba! Chiar nu se prinde nimeni ca va ia la misto?? Editat August 9, 2022 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate