Frentzi Postat Septembrie 8, 2022 Share Postat Septembrie 8, 2022 Buna tuturor, caut panou de sigurante pentru un Honda Dominator 650, mi s-a topit o siguranta si nu cred ca-l mai pot salva. Stiti vreun centru de dezmembrari in Constanta, sau cineva care dezmembreaza? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 8, 2022 Share Postat Septembrie 8, 2022 https://www.mototm.ro/piese/honda-nx-650-dominator-.39.html#m4538 Are instalatie intreaga cu tot cu panou, 200 lei. Daca ti-a topit panoul de sigurante este posibil sa mai si alte probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frentzi Postat Septembrie 9, 2022 Autor Share Postat Septembrie 9, 2022 Asa este, mi s-au topit mai multe fire pe care le-am izolat si sper sa fie ok. Azi vreau sa merg sa cumpar mufe si sa pot folosi mobra. Multumesc de link, sun azi sa vb cu ei. Multumesc pt raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 9, 2022 Share Postat Septembrie 9, 2022 si nu uita ca siguranta aia nu s-a topit fara motiv. verifica-ti instalatia sa nu ai fire care dau la masa sau contacte imperfecte. O problema ai pe acolo ascunsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 9, 2022 Share Postat Septembrie 9, 2022 (editat) Sau a avut contact imperfect în soclu (oxid), a apărut o rezistență, s-a încălzit și aia a fost. De regulă dacă e un scurt circuit se arde siguranța, nu se topește soclul. Editat Septembrie 9, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frentzi Postat Septembrie 9, 2022 Autor Share Postat Septembrie 9, 2022 Vin cu noutati, la fasungul de la pozitia fata era in scurt si de acolo s-au topit firele. Am pus niste papuci noi, izolat firele topite si separate intre ele. Facut proba si e ok, dar musai sa schimb firul de pozitie si cateva lucruri de mantenanta. Multumesc pt sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 9, 2022 Share Postat Septembrie 9, 2022 Acum 55 minute, Frentzi a spus: Vin cu noutati, la fasungul de la pozitia fata era in scurt si de acolo s-au topit firele. Am pus niste papuci noi, izolat firele topite si separate intre ele. Facut proba si e ok, dar musai sa schimb firul de pozitie si cateva lucruri de mantenanta. Multumesc pt sfaturi! @ENEOS ce ziceam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate