Vlad Barla Postat Octombrie 9, 2022 Share Postat Octombrie 9, 2022 Va salut. Recent am facut reglajul tachetilor la motocicleta mea, acestia fiind mecanici. Totul a iesit bine, insa mi-a fost trezita curiozitatea de a afla mai multe informatii despre tipurile de tacheti. Eu personal stiu de cei mecanici simpli, cu pastile si hidraulici. Asadar am 3 intrebari legate de acest subiect: 1) Exista si alte tipuri sau sunt doar acestea 3? 2) Care sunt diferentele dintre ei? 3) Ce mentenanta se aplica pentru celelalte categorii si cum se face reglajul? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 9, 2022 Admin Share Postat Octombrie 9, 2022 Găsești pe google după "tipuri de culbutori auto". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 9, 2022 Share Postat Octombrie 9, 2022 (editat) Culbutorii și tacheții Joacă hora ca băieții! Editat Octombrie 9, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 9, 2022 Share Postat Octombrie 9, 2022 Acum 8 minute, ENEOS a spus: Culbutorii și tacheții Joacă hora ca băieții! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate