Surpat Andrei Postat Octombrie 16, 2022 Share Postat Octombrie 16, 2022 Bună ziua Mi-am achizitionat un triumph taiger xc din 2016 de curând ce parere aveti despre acest model? Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 16, 2022 Share Postat Octombrie 16, 2022 E nașpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 16, 2022 Share Postat Octombrie 16, 2022 Nici mie nu-mi place, daca vrei sa scapi de ea, te pot ajuta cu un v-strom Nu-mi mai trebuie nici diferenta, asta sa te ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 16, 2022 Share Postat Octombrie 16, 2022 1 oră în urmă, Surpat Andrei a spus: Bună ziua Mi-am achizitionat un triumph taiger xc din 2016 de curând ce parere aveti despre acest model? Mulțumesc Sa-l stapanesti sanatos. Indiferent de parerea celor de pe forum, vorba unui clasic in viata "acum este tardiv de tarziu", de vreme ce esti deja proprietar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Octombrie 18, 2022 Share Postat Octombrie 18, 2022 E ce trebuie. Si eu il luasem in calcul. Dar, de ce ne ceri parerea, dupa ce l-ai luat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 18, 2022 Share Postat Octombrie 18, 2022 Schimbi cu un Roadie din 2011? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate