Flower-Power Postat Noiembrie 21, 2022 Share Postat Noiembrie 21, 2022 Hello, este cineva priceput care sa ma ajute cu un update al unui laptop achiziționat relativ recent cca 1 an și câteva luni...contra cost,desigur..practic sa funcționeze tot ce e pe el,momentan nu e nimic funcțional pentru ca mi-au expirat licențele...mulțumesc. aștept mesaje în privat cu detaliile inclusiv costul procedurii și deplasarea la locul cu pricina. Dacă trebuie cumpărate licențele și update-uri..măcar sa iau ce trebuie și sa știu cât costa. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 21, 2022 Admin Share Postat Noiembrie 21, 2022 Bună, Sunt mulți IT iști care habar nu au să-și updateze calculatoarele. Tu ai nevoie de altceva, ți-am trimis mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 21, 2022 Share Postat Noiembrie 21, 2022 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: Hello, este cineva priceput care sa ma ajute cu un update al unui laptop achiziționat relativ recent cca 1 an și câteva luni...contra cost,desigur..practic sa funcționeze tot ce e pe el,momentan nu e nimic funcțional pentru ca mi-au expirat licențele...mulțumesc. aștept mesaje în privat cu detaliile inclusiv costul procedurii și deplasarea la locul cu pricina. Dacă trebuie cumpărate licențele și update-uri..măcar sa iau ce trebuie și sa știu cât costa. Mulțumesc. Daca esti in zona Buc/If te ajut cu placere si free. Da-mi un un pm daca te coafeaza. 1 oră în urmă, l.u.v a spus: Bună, Sunt mulți IT iști care habar nu au să-și updateze calculatoarele. Tu ai nevoie de altceva, ți-am trimis mesaj. aia nu s IT-isti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 21, 2022 Admin Share Postat Noiembrie 21, 2022 Acum 12 minute, foxbat a spus: aia nu s IT-isti. Ai să rămâi uimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 21, 2022 Admin Share Postat Noiembrie 21, 2022 Exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 21, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2022 Mulțumesc pentru ajutor! Apreciez. Acum 3 ore, foxbat a spus: Daca esti in zona Buc/If te ajut cu placere si free. Da-mi un un pm daca te coafeaza. aia nu s IT-isti. Acum 4 ore, l.u.v a spus: Bună, Sunt mulți IT iști care habar nu au să-și updateze calculatoarele. Tu ai nevoie de altceva, ți-am trimis mesaj. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 23, 2022 Share Postat Noiembrie 23, 2022 La 21.11.2022 la 19:58, foxbat a spus: Daca esti in zona Buc/If te ajut cu placere si free. Da-mi un un pm daca te coafeaza. Recomand pe Foxu ! Am lucrat cu el, stie sa coafeze La 21.11.2022 la 20:52, GoodKat a spus: Corect, iar asta pentru ca sunt multe ramuri ale IT-ului. De multe ori este ca si cum ai pune un medic dentist sa opereze la rinichi. In esenta tot medici sunt, practic sunt specializari diferite. Numa' ca unii din noi avem si interes sa invatam mai multe. Ex. cunosc programatori geniali care nu au cunostinte de hardware...nu i-a interesat. Mi se pare aberant sa zici ca ai cunoscut un programator genial ce nu stie serviciile windowsului. Pleonasm total. Oricum, programatorii sunt sucks! Ei calculeaza un vis ce trebuie pus pe un sistem, si cand nu functioneaza cum trebuie, e sistemul de operare prost. Un soi de ipocrizie in fata incapacitatii sale de pe linkedin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 23, 2022 Share Postat Noiembrie 23, 2022 E bun de tot Foxu @foxbat. Si serios. Doar ca e iubitor de catei. Sa nu te duci cu vreo pisica pe la el ca nu o sa scape nesifonata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Noiembrie 23, 2022 Share Postat Noiembrie 23, 2022 Ce ie ala windows? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 23, 2022 Admin Share Postat Noiembrie 23, 2022 Un brand de termopane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 23, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2022 1 oră în urmă, Bored Panda a spus: Ce ie ala windows? Eu știam de existenta lui dar cand m-a întrebat ce versiune de Windows am ,i-am răspuns ca laptopul e gri...ca să înțelegi că nu ești singurul... Acum 4 ore, pitesti2010 a spus: E bun de tot Foxu @foxbat. Si serios. Doar ca e iubitor de catei. Sa nu te duci cu vreo pisica pe la el ca nu o sa scape nesifonata. Am și căței ,nu numai pisici...poate sa își aleagă nu ma supăr, sunt adunați de pe străzi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Noiembrie 23, 2022 Share Postat Noiembrie 23, 2022 N-am mai pus mana pe un Windows de ani buni. Chiar zilele trecute am aflat cu mirare ca a aparut Windows 11 intre timp. Eu imi fac treaba de programator (ne-genial) pe Linux (Kubuntu). Sper sa nu mai am placerea sa interactionez cu Windows-ul vreodata. Pana si pe calculatoarele parintilor mei am pus tot Linux, si se descurca foarte bine cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 25, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2022 La 21.11.2022 la 19:58, foxbat a spus: Daca esti in zona Buc/If te ajut cu placere si free. Da-mi un un pm daca te coafeaza. aia nu s IT-isti. Iti mulțumesc și pe aceasta cale, îmi pare rău că ai refuzat ce am adus azi dar mai ales cornulețe gătite de mine chiar azi de la lidl. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 25, 2022 Share Postat Noiembrie 25, 2022 Si uite asa ce flame o sa iasa:). Regret,cand am spus "free" , free este. Daca insisti, cauta si tu duminica pe la pranz unul care sta pe langa intrarea intr-o biserica si da-i o milostenie. Sper ca este multumita de "HP". Ai facut o achizitie inteleapta si sa se bucure user-ul de el. Numai de bine s-auzim. Multumesc si eu. La 23.11.2022 la 21:44, smar2 a spus: N-am mai pus mana pe un Windows de ani buni. Chiar zilele trecute am aflat cu mirare ca a aparut Windows 11 intre timp. Eu imi fac treaba de programator (ne-genial) pe Linux (Kubuntu). Sper sa nu mai am placerea sa interactionez cu Windows-ul vreodata. Pana si pe calculatoarele parintilor mei am pus tot Linux, si se descurca foarte bine cu el. Sa te feresti de omul care a citit o singura carte. La 23.11.2022 la 15:26, pitesti2010 a spus: E bun de tot Foxu @foxbat. Si serios. La 23.11.2022 la 15:14, ZaiR a spus: Recomand pe Foxu ! Am lucrat cu el, stie sa coafeze Mi se pare aberant sa zici ca ai cunoscut un programator genial ce nu stie serviciile windowsului. Pleonasm total. Oricum, programatorii sunt sucks! Ei calculeaza un vis ce trebuie pus pe un sistem, si cand nu functioneaza cum trebuie, e sistemul de operare prost. Un soi de ipocrizie in fata incapacitatii sale de pe linkedin. Merci !Doar ca e iubitor de catei. Sa nu te duci cu vreo pisica pe la el ca nu o sa scape nesifonata. La 23.11.2022 la 15:26, pitesti2010 a spus: E bun de tot Foxu @foxbat. Si serios. Doar ca e iubitor de catei. Sa nu te duci cu vreo pisica pe la el ca nu o sa scape nesifonata. Miau:) btw. 1 dec. busa meeting? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 26, 2022 Share Postat Noiembrie 26, 2022 Acum 10 ore, foxbat a spus: btw. 1 dec. busa meeting? Din pacate nu ajung de data asta. Am niste lucrari de facut si sunt deja cu toate termenele depasite destul de mult. Iar luna decembrie este foarte scurta si ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate