foxbat Postat Decembrie 7, 2022 Share Postat Decembrie 7, 2022 (editat) Salutarea, M-a virusat Cristi cu VAN-van ul lui. Deci vand jucaria - nu am poze la indemana insa toate datele sunt in acest topic : km - ceva pe la 1100. Acte - full pret - cat vrea pe VAN-VAN - 3100 eur. Optionale - are montata toba (se aude fantastic) Se da si cu toba originala si un set (cel original) de anvelope. Contact - PM Multumesc Editat Octombrie 4 de Kristian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 7, 2022 Autor Share Postat Decembrie 7, 2022 Scuze. Poze - o sa le scot din topicul ala(acum n-am la mine). Acte - full - adica toate ok inclusiv fiscal. ITP-ul pana 07/2023. Pretul - cat un vanvan - 3350, cum zice moderatorul:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 7, 2022 Autor Share Postat Decembrie 7, 2022 Distanta intre mine si utilaj ( care e la iernat) e mare :). pun de acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 7, 2022 Share Postat Decembrie 7, 2022 Spor la vanzare Foxule! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 7, 2022 Autor Share Postat Decembrie 7, 2022 Spor sa fie - la VAN-VAN izare:) Multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 7, 2022 Admin Share Postat Decembrie 7, 2022 Foxule, ăsta e Cub-ul ăla făcut din trei? Pff, a ieșit superb pe la suduri.. Și la culoare. Nu se mai vede nimic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 8, 2022 Autor Share Postat Decembrie 8, 2022 Luv-ule trebuie sa ma iei mai usor ca n-am inteles gluma. CUB-ul meu e facut de Honda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 8, 2022 Admin Share Postat Decembrie 8, 2022 Te ajut cu vânzarea, îți țin anunțul sus. PS: e o glumă, evident, tu întotdeauna ai avut mobre îngrijite. Și o afinitate pentru Honda ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 8, 2022 Share Postat Decembrie 8, 2022 Acum 11 ore, l.u.v a spus: Foxule, ăsta e Cub-ul ăla făcut din trei? Pff, a ieșit superb pe la suduri.. Și la culoare. Nu se mai vede nimic! hahahaha, mortaaaaal! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 8, 2022 Autor Share Postat Decembrie 8, 2022 Eu de gluma stiu. Ma intrebam de unde stie @l.u.vul ca e facuta din 3.Eu am luat piese doar de la doua:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 8, 2022 Share Postat Decembrie 8, 2022 Una din alea doo o făcuse el din alte doo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 17, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2023 nada. 0. nimic. Pesemne ca le e frica de asa o bestie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 17, 2023 Share Postat Ianuarie 17, 2023 (editat) Acum 2 ore, Kristian K a spus: E cam mort momentul de vanzare-cumparare Mie-mi spui... Editat Ianuarie 17, 2023 de ENEOS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 20, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2023 Hai la Cub neamule, hai lc Cub ca vreau Van Van! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 20, 2023 Share Postat Ianuarie 20, 2023 motociclistii adevarati incep sezonul in IUNIE pana atunci se joaca pe PC slabe sperante de vanzare - cumparare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 20, 2023 Admin Share Postat Ianuarie 20, 2023 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 9, 2023 Autor Share Postat Februarie 9, 2023 Ajustam pretul.in ton cu VAN-VANul. pana pe 20 Febr 3000 eur. (fix) ulterior mai crestem (Daca van-van ul mai creste) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 fair enough! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 13, 2023 Autor Share Postat Martie 13, 2023 Foarte bine dupa cum se vede. Primul care vine cu banutii in mana pleaca pe Cub. Pardon, pe Super Cub. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 18, 2023 Autor Share Postat Martie 18, 2023 Nu de care mi-as dori. Valabil (Atata vreme cat ii disponibil la vanzare VanVan-ul lui Kristian! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 2, 2023 Autor Share Postat Mai 2, 2023 O sa ii pun insa nimic nou:) Am mutat-o dintr-un garaj subteran de iarna in cel de vara:) am mers 17 km pana acum cu ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 5, 2023 Autor Share Postat Iulie 5, 2023 In concortanta cu pretul de la VAN_VAN-ul in vedere, pretul este de 3000 eur. Nu a mai facut niciun km de atunci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 26, 2023 Autor Share Postat August 26, 2023 Nimeni, nimic?:) Asta e motor de expozitie, de pastrat pentru stranepoti(eu n-am cu cine sa ii fac). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 28, 2023 Share Postat August 28, 2023 La 26.08.2023 la 8:54, foxbat a spus: .....(eu n-am cu cine sa ii fac). da un anunt si pt acest lucru, poate poate PS. joci la 2 capete.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 9, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2023 alo alo.copii si frati. itp-ul azi, cald. 9 noiembrie. 1200 km. 4 revizii facute :)) rad si curcile de asta dorm cu el in casa dar vreau van van lui Kristi deci ..hai cu banu' 3000 in cap La 28.08.2023 la 15:54, apriliacluj a spus: da un anunt si pt acest lucru, poate poate PS. joci la 2 capete.... ok, vand super cub 125 si caut mamica to be. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate