gabor petrian Postat Ianuarie 7, 2023 Share Postat Ianuarie 7, 2023 La Multi ani! in 2023 tuturor motociclistilor de pe mapamond. Am achizitionat inca o motocicleta cross Apollo 200 cc 4t. Cine cunoaste detalii desprea ea,s-au site cu dezmembrarii ceva sa pot sa mai cumpar cate ceva pt ea,am nevoie de carene,parte electrica ceva documentatie multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 7, 2023 Share Postat Ianuarie 7, 2023 Pe vremea mea Apollo era . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabor petrian Postat Ianuarie 7, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 31 minute, ENEOS a spus: Pe vremea mea Apollo era . cred ca si acum mai suntsper sa nu ma fi tepuit cu un morman de fiare vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 7, 2023 Share Postat Ianuarie 7, 2023 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Pe vremea mea Apollo era . Recunosc ca si mie mi-a tecut prin cap: uite mai frate, se cauta piese de rachete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabor petrian Postat Ianuarie 7, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2023 (editat) deci sa inteleg ca nu voi gasi mai nimic pt. ea? Editat Ianuarie 7, 2023 de gabor petrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Ianuarie 7, 2023 Share Postat Ianuarie 7, 2023 Ca si parere...cred ca ai luat teapa cu motorul asta. Nu gasesti nimic in Romania, chiar si pe net in alte tari sunt foarte putine informatii despre ele. Probabil sunt niste chinezarii ordinare. Ai 2 solutii. Ori o vinzi, sperand ca mai iei ceva-ceva pe ea (greu de crezut), ori iti comanzi numai piese din canada. Asta daca livreaza ei in Romania si=ti permiti taxe postale. https://www.shop.apollomotors.ca/en/ Si la o prima vedere eu unul nu am gasit vreun model de 200cmc pe site-ul alora. Esti sigur ca e de 200? Orice comanda incepe cu identificarea modelului tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabor petrian Postat Ianuarie 7, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2023 (editat) Acum 27 minute, mircea.cazachevici a spus: Ca si parere...cred ca ai luat teapa cu motorul asta. Nu gasesti nimic in Romania, chiar si pe net in alte tari sunt foarte putine informatii despre ele. Probabil sunt niste chinezarii ordinare. Ai 2 solutii. Ori o vinzi, sperand ca mai iei ceva-ceva pe ea (greu de crezut), ori iti comanzi numai piese din canada. Asta daca livreaza ei in Romania si=ti permiti taxe postale. https://www.shop.apollomotors.ca/en/ Si la o prima vedere eu unul nu am gasit vreun model de 200cmc pe site-ul alora. Esti sigur ca e de 200? Orice comanda incepe cu identificarea modelului tau. am vazut si eu ca nu prea gasesti mai nimic pt ea.....la momentul de fata nu se accelereaza posibil curent insufucient ca nu are baterie pusa,si are lipsa carenele pe fata.......de permis sa fac comenzi afara nici gand o singura comanda va depasi pretul ei de 2 ori cred motorul de pe ea este ------zongshen----- Editat Ianuarie 7, 2023 de gabor petrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate