TNG Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Salut ! daca se poate, as vrea sa stiu,care sunt parerile voastre despre aceasta motocicleta,pro si contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabi Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Salut, aici o comparatie cu zx9 /index.php?showtopic=64323 iar aici mai la obiect.. /index.php?...=45266&st=0 motocicleta deosebita, parerea mea personala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 HONDA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobo Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 Ce sa zicem George.... stii si tu ca e un super motor....cred ca doar iti place sa o auzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2007 Salut, aici o comparatie cu zx9 /index.php?showtopic=64323 iar aici mai la obiect.. /index.php?...=45266&st=0 motocicleta deosebita, parerea mea personala . multumesc frumos pentru link,sunt nou pe acest forum, si nu stiam ca a mai fost discutii pe acest subiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Este o super motocicleta, consuma cam mult, insa compenseaza prin tinuta la drum f. buna, stabila si bicicleta buna. Parerea mea ca e un super sport-touring. Nota 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Salut ! daca se poate, as vrea sa stiu,care sunt parerile voastre despre aceasta motocicleta,pro si contra man, netul este plin de review uri la fel si formul daca te intereseaza un anume aspect, intreaba la obiect altfel vei primi linkuri si poezii de pe gogule daca te intereseaza sa ti cumperi e una, daca doar nu iti merge netul pe "search " adica ai o lene cronica e altceva si de chaturi e plin forumul asta si din pacate se pare ca de aci isi trage.......declinul. Este o super motocicleta, consuma cam mult, insa compenseaza prin tinuta la drum f. buna, stabila si bicicleta buna. Parerea mea ca e un super sport-touring. Nota 9. Iarta ma dar nu inteleg. consuma cam mult in raport cu ce /care ? In ce regim ? care din modele ca sunt si pe carb si pe injectie. intreb si eu ca ingineru' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2007 man, netul este plin de review uri la fel si formul daca te intereseaza un anume aspect, intreaba la obiect altfel vei primi linkuri si poezii de pe gogule daca te intereseaza sa ti cumperi e una, daca doar nu iti merge netul pe "search " adica ai o lene cronica e altceva si de chaturi e plin forumul asta si din pacate se pare ca de aci isi trage.......declinul. Iarta ma dar nu inteleg. consuma cam mult in raport cu ce /care ? In ce regim ? care din modele ca sunt si pe carb si pe injectie. intreb si eu ca ingineru' ? multumesc frumos pentru sfaturi,nu vreau sa-mi cumpar una, pentru ca am doua, dar nu asta conteaza,am vrut doar sa stiu parerile altora despre o motocicleta superba,dar dupa cum am spus mai sus, sunt nou pe acest forum, si mi-am permis sa intreb ceva ,daca am deranjat atit de tare promit ca nu o s-o mai fac alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 multumesc frumos pentru sfaturi,nu vreau sa-mi cumpar una, pentru ca am doua, dar nu asta conteaza,am vrut doar sa stiu parerile altora despre o motocicleta superba,dar dupa cum am spus mai sus, sunt nou pe acest forum, si mi-am permis sa intreb ceva ,daca am deranjat atit de tare promit ca nu o s-o mai fac alta data parerile altora sunt asa cum iti dai seama din reviewuri foarte bune. dupa cum vezi a devenit un soi de mare chat.si de asta am punctat cateva idei daca ai 2 xx uri esti un foarte mare norocos si te felicit . Nu multi au aceasta posibilitate iar aici , in romania nu este un motor foarte raspandit . Iar a te lua dupa parerile de aici chiar nu are nici o relevanta ( cei cativa care au XX uri stiu ce vreau sa spun ) . Daca te intereseaza diverse sfaturi tehnice iti sugerez sa o lasi pe mana profesionistilor , e un motor de vis dar nu de "butonat" il el Acum ca am aflat cu totii ca ai 2 xx uri , cand le uzi ? mai rar 2 la un singur posesor. inca odata felicitari, la mai mare si posturi cat mai utile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Si mai bine zis pune si tu o poza sa le vedem la fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2007 Imi cer scuze pentru faptul ca v-am indus putin in eroare,acum nu mai am 2XX, pentru ca unul l-am dat in Pitesti,dar este adevarat, pentru aproape 1,5 ani am avut 2 bucati .Cit despre butonat la el, si sfaturi tehnice, intimplarea face sa ma ocup si cu mecanica moto,iar pentru a dovedi ceea ce spun va las sa apreciati voi http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...pic&t=10264 iar despre poze va trebui sa ma lasati putin pentru ca nenorocitul asta de zapp nu ma lasa sa le pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 Imi cer scuze pentru faptul ca v-am indus putin in eroare,acum nu mai am 2XX, pentru ca unul l-am dat in Pitesti,dar este adevarat, pentru aproape 1,5 ani am avut 2 bucati .Cit despre butonat la el, si sfaturi tehnice, intimplarea face sa ma ocup si cu mecanica moto,iar pentru a dovedi ceea ce spun va las sa felicitari si la mai mare. spre mare mea rusine nu ti citisem profilul ( de fapt citeam profilul dar nu era al tau si in mintea mea de IT s au suprapus ) . sa ti mearga din ce in ce mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2007 Multumesc foxbat pentru urare,si tie la fel! hai ca incerc sa pun poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 1. cum pana mea iti arata toba stoc asa de fain ? ( a mea dupa 8.000 km s a ingalbenit - cotul mai precis , ) 2 akrapo ul este 4 to 1 ? 3. as vrea si eu un cutioi de ala in spate cat, cum ? 4. Pleaca in pana mea cu poze de astea . nu vezi ce i afara, vrei sa ma omori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2007 1. cum pana mea iti arata toba stoc asa de fain ? ( a mea dupa 8.000 km s a ingalbenit - cotul mai precis , ) 2 akrapo ul este 4 to 1 ? 3. as vrea si eu un cutioi de ala in spate cat, cum ? 4. Pleaca in pana mea cu poze de astea . nu vezi ce i afara, vrei sa ma omori ? 1 polisate 2 akrapo-ul full race 4/1 3 givi vreo 250/300 cu tot cu suport 4 stiu ce este afara si nu-mi place de loc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 1 polisate nice . thx 2 akrapo-ul full race 4/1 superb 3 givi vreo 250/300 cu tot cu suport am inteles, multumesc 4 stiu ce este afara si nu-mi place de loc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 Fumoasa foc, de cate ori vad un XX ma incearca un soi de regret ca mi-am luat ZX-ul, dar cand ma sui pe a mea imi trece! SI deci putem sa te vizitam sa vedem cum e cu service-ul la primavara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2007 Fumoasa foc, de cate ori vad un XX ma incearca un soi de regret ca mi-am luat ZX-ul, dar cand ma sui pe a mea imi trece! SI deci putem sa te vizitam sa vedem cum e cu service-ul la primavara? Nu este chiar un service,e doar un mic garaj,dar cu tot ce imi trebuie, ca sa va ajut daca aveti probleme! Despre vizita ,va astept cu bratele deschise! citeva poze de la garaj si de la curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate