Jump to content

Cbr 1100xx

TNG
 Share

Recommended Posts

Salut ! daca se poate, as vrea sa stiu,care sunt parerile voastre despre aceasta motocicleta,pro si contra :crack:

man, netul este plin de review uri

la fel si formul

daca te intereseaza un anume aspect, intreaba la obiect

altfel vei primi linkuri si poezii de pe gogule :moron:

daca te intereseaza sa ti cumperi e una, daca doar nu iti merge netul pe "search " adica ai o lene cronica e altceva

si de chaturi e plin forumul asta si din pacate se pare ca de aci isi trage.......declinul.

Este o super motocicleta, consuma cam mult, insa compenseaza prin tinuta la drum f. buna, stabila si bicicleta buna. Parerea mea ca e un super sport-touring. Nota 9. :lol:

Iarta ma dar nu inteleg.

consuma cam mult in raport cu ce /care ? In ce regim ? care din modele ca sunt si pe carb si pe injectie.

intreb si eu ca ingineru' ?:P

man, netul este plin de review uri

la fel si formul

daca te intereseaza un anume aspect, intreaba la obiect

altfel vei primi linkuri si poezii de pe gogule :lol:

daca te intereseaza sa ti cumperi e una, daca doar nu iti merge netul pe "search " adica ai o lene cronica e altceva

si de chaturi e plin forumul asta si din pacate se pare ca de aci isi trage.......declinul.

Iarta ma dar nu inteleg.

consuma cam mult in raport cu ce /care ? In ce regim ? care din modele ca sunt si pe carb si pe injectie.

intreb si eu ca ingineru' ?:moron:

multumesc frumos pentru sfaturi,nu vreau sa-mi cumpar una, pentru ca am doua, dar nu asta conteaza,am vrut doar sa stiu parerile altora despre o motocicleta superba,dar dupa cum am spus mai sus, sunt nou pe acest forum, si mi-am permis sa intreb ceva ,daca am deranjat atit de tare promit ca nu o s-o mai fac alta data :crack:

multumesc frumos pentru sfaturi,nu vreau sa-mi cumpar una, pentru ca am doua, dar nu asta conteaza,am vrut doar sa stiu parerile altora despre o motocicleta superba,dar dupa cum am spus mai sus, sunt nou pe acest forum, si mi-am permis sa intreb ceva ,daca am deranjat atit de tare promit ca nu o s-o mai fac alta data :lol:

parerile altora sunt asa cum iti dai seama din reviewuri foarte bune.

dupa cum vezi a devenit un soi de mare chat.si de asta am punctat cateva idei

daca ai 2 xx uri esti un foarte mare norocos si te felicit . Nu multi au aceasta posibilitate iar aici , in romania nu este un motor foarte raspandit . Iar a te lua dupa parerile de aici chiar nu are nici o relevanta ( cei cativa care au XX uri stiu ce vreau sa spun ) . Daca te intereseaza diverse sfaturi tehnice iti sugerez sa o lasi pe mana profesionistilor , e un motor de vis dar nu de "butonat" il el

Acum ca am aflat cu totii ca ai 2 xx uri , cand le uzi ?:moron: mai rar 2 la un singur posesor.

inca odata felicitari, la mai mare si posturi cat mai utile.

:crack:

Imi cer scuze pentru faptul ca v-am indus putin in eroare,acum nu mai am 2XX, pentru ca unul l-am dat in Pitesti,dar este adevarat, pentru aproape 1,5 ani am avut 2 bucati .Cit despre butonat la el, si sfaturi tehnice, intimplarea face sa ma ocup si cu mecanica moto,iar pentru a dovedi ceea ce spun va las sa apreciati voi http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...pic&t=10264 iar despre poze va trebui sa ma lasati putin pentru ca nenorocitul asta de zapp nu ma lasa sa le pun :crack:

Imi cer scuze pentru faptul ca v-am indus putin in eroare,acum nu mai am 2XX, pentru ca unul l-am dat in Pitesti,dar este adevarat, pentru aproape 1,5 ani am avut 2 bucati .Cit despre butonat la el, si sfaturi tehnice, intimplarea face sa ma ocup si cu mecanica moto,iar pentru a dovedi ceea ce spun va las sa

felicitari si la mai mare.

spre mare mea rusine nu ti citisem profilul ( de fapt citeam profilul dar nu era al tau si in mintea mea de IT s au suprapus :crack: ) . sa ti mearga din ce in ce mai bine

1. cum pana mea iti arata toba stoc asa de fain ? ( a mea dupa 8.000 km s a ingalbenit - cotul mai precis , )

2 akrapo ul este 4 to 1 ?

3. as vrea si eu un cutioi de ala in spate :lol: cat, cum ?:moron:

4. Pleaca in pana mea cu poze de astea . nu vezi ce i afara, vrei sa ma omori ?:P

1. cum pana mea iti arata toba stoc asa de fain ? ( a mea dupa 8.000 km s a ingalbenit - cotul mai precis , )

2 akrapo ul este 4 to 1 ?

3. as vrea si eu un cutioi de ala in spate :moron: cat, cum ?:P

4. Pleaca in pana mea cu poze de astea . nu vezi ce i afara, vrei sa ma omori ?:haha:

:lol:

1 polisate

2 akrapo-ul full race 4/1

3 givi vreo 250/300 cu tot cu suport

4 stiu ce este afara si nu-mi place de loc! :crack:

1 polisate

nice . thx

2 akrapo-ul full race 4/1

superb

3 givi vreo 250/300 cu tot cu suport

am inteles, multumesc

4 stiu ce este afara si nu-mi place de loc! :crack:

:lol:

Fumoasa foc, de cate ori vad un XX ma incearca un soi de regret ca mi-am luat ZX-ul, dar cand ma sui pe a mea imi trece!

SI deci putem sa te vizitam sa vedem cum e cu service-ul la primavara?

Nu este chiar un service,e doar un mic garaj,dar cu tot ce imi trebuie, ca sa va ajut daca aveti probleme!

Despre vizita ,va astept cu bratele deschise! :lol: citeva poze de la garaj si de la curse

post-15340-1169913435_thumb.jpgpost-15340-1169912936_thumb.jpgpost-15340-1169912838_thumb.jpgpost-15340-1169912681_thumb.jpgpost-15340-1169912583_thumb.jpg