dexlink Postat Martie 15, 2023 Share Postat Martie 15, 2023 Salutare! Am un Kawasaki Voyager, 1700, echipat cu carlig pentru remorca si as avea 2 intrebari: 1. Dat fiind ca am permis A+B, care este cea mai mare remorca pe care o pot trage dupa mine. 2. Pot atasa, legal, o remorca foarte mica (eventual mono-wheel), care sa nu necesite inmatriculare…deci nu are numar pe ea? Daca da, in ce conditii?! Merci mult si sa vina caldura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 15, 2023 Share Postat Martie 15, 2023 Din cate stiu de ceva ani remorcile pt. agatat de mobra sunt reglementate RAR. La fel ca semiremorcile auto. Si, iar din cate stiu, nu poti sa atarni nimic neinmatriculat de mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 15, 2023 Share Postat Martie 15, 2023 (editat) mda, se poate atasa de mobra o remorca usoara cu o singura axa ce se intelege prin remorca usoara agatata de mobra nu prea am gasit pe net, ca nu as crede sa fie de aia de 750kg.... oare in CIV-ul mobrei nu scrie , daca tot e prevazuta cu carlig?? si dpmdv acea remorca trebuie sa fie inmatriculata Editat Martie 15, 2023 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 15, 2023 Share Postat Martie 15, 2023 (2) Motocicleta fără ataş, precum şi bicicleta pot tracta o remorcă uşoară având o singură axă. Art. 154. - Cuplarea unui vehicul cu una sau două remorci, pentru formarea unui ansamblu de vehicule, se poate efectua numai dacă: a) elementele care compun dispozitivul de cuplare sunt omologate şi compatibile; b) ansamblul de vehicule poate realiza raza minimă de virare a autovehiculului trăgător; c) dimensiunile ansamblului de vehicule nu depăşesc limitele prevăzute de lege; d) elementele de cuplare ale echipamentelor de frânare, de iluminare şi semnalizare luminoasă sunt compatibile; e) vehiculele care compun ansamblul nu se ating la trecerea peste denivelări, la efectuarea virajelor sau la schimbarea direcţiei de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate