d a n Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Din scurt, ca doar asa iese treaba buna. Maine Lepsa vreunu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tumtum Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Salut, daca nu te-ai razgandit: o ora, punct de plecare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Martie 24, 2023 Autor Share Postat Martie 24, 2023 S-ar putea pleca la 09.00 de la benzinaria Mol de langa McDonalds Otopeni, imediat dupa soseaua de centura pe DN1. Dar vad ca nu sunt oameni interesati, nu m-as duce la locul de intalnire doar ca sa plec singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tumtum Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Inteleg. Daca te hotarasti ma bag si eu, doar sa scrii si aici, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Voi va ducetinpe Lepsa ca sa mergeti in grup?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tumtum Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Hahaha, nu cred ca a pomenit nimeni de grup. In ce ma priveste am timp si chef de o plimbare care poate fi solo, insa nu sunt nici deranjat de a mai merge cu cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 25, 2023 Admin Share Postat Martie 25, 2023 Acum 7 ore, Speedy.K a spus: Voi va ducetinpe Lepsa ca sa mergeti in grup?! E ca la sex, gang bang.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Martie 25, 2023 Share Postat Martie 25, 2023 Adică toți călare pe... Lepșa Nu e rău deloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 25, 2023 Share Postat Martie 25, 2023 Sa va vad cand o sa vina randul ...lui Siriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate