switch Postat Aprilie 5, 2023 Share Postat Aprilie 5, 2023 (editat) Se vinde o mare parte din echipamentul meu vechi. Uzura la toate reperele este normala, fara julituri, rupturi. Nu sunt noi, sunt chiar vechi, nu am stat sa le cosmetizez. Nu bate, nu troncane. Niciun obiect nu a avut de suferit incidente (accidente, trante etc). Preturile le consider de bun simt, asadar daca vreti sa negociati plecati de la pretul afiasat +25% iar la intrebarea ultimul pret vezi cifrele de mai jos Pentru contact, PM pe aici e ideal. Vorbim ulterior daca e cazul. Geaca Cycle Spirit, stil touring, ventilat, barbat marimea S; ok la 175 si 65kg, inca se inchide la 80kg dar nu poti respira; vine prafuita dar insotita de mesada interioara detasabila, protectiile incluse Cost 200 lei. Jacheta de vara Befast, mesada impermeabila inclusa, barbat marime M. Protectii incluse. . Cost 100 lei Armura enduro Fox (sau copie de Fox, no idea), simpla, fara pretentii. . Cost 100 lei Jacheta Spool cu mesada cu tot. Cred ca lipseste protectia de spate. Marimea M. . Cost 150 lei. Manusi moto, AXO marime S si Bikers marime M. Cost 50 lei perechea Casca MTR marime S, purtata de cateva ori. . Cost 100 lei Casca Nolan N86 model vechi, ochelari de soare integrati, viziera cu anti-fog, ambele uzate; interior detasabil, clema inchidere rapida. Marimea M. Cred ca are si slot pentru intercom, insa nu stiu compatibilitatea. . Cost 250 lei. Casca Uvex enduro, model cu dragoni si chestii. Marime M. Folosita cu brio si la bicicleta. .Cost 150 lei. Cizme enduro Diadora MX-5 Pro; marime 43 cu cipic interior cu gel. Folosite mai putin offroad si mai mult prin oras, pentru siguranta picioarelor mele. . Cost 333 lei Orteze enduro Asterisk Cell marime M. Sizing chart aici: https://www.asterisk.com/pages/sizing-chart. Impecabile epentru enduro sau pentru cei cu genunchii buliti ca mine . Cost 1000 lei - ambele. Bonus un stander moto enduro, e imbracaminte pentru moto nu pentru oameni, dar era si asta pe acolo. 100lei. Genunchere simple, fara pretentii. Problema e ca nu prea mai stau fixe pe picior (elastic si/sau arici invehit) . 50 de lei toate. mai vindem si altele: Editat Aprilie 26, 2023 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Aprilie 5, 2023 Share Postat Aprilie 5, 2023 38 minutes ago, switch said: Bonus un stander moto enduro, e imbracaminte pentru moto nu pentru oameni, dar era si asta pe acolo. 100lei. Salut, ma intereseaza pe mine standerul, din ce zona poate fi ridicat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 6, 2023 Share Postat Aprilie 6, 2023 scrie si locatia unde pot fi vazute bunurile ca nu cumva vreun Moderator sa-ti stearga anuntul spor la vanzare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 6, 2023 Autor Share Postat Aprilie 6, 2023 Da da, pe mobil nu arata locatia. I keep forgetting. Sunt din Bucuresti si asta e echipamentul meu deci... Capitala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutgrig Postat Aprilie 18, 2023 Share Postat Aprilie 18, 2023 salut, sunt interesat de una din geci (am trimis si pm). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Aprilie 20, 2023 Share Postat Aprilie 20, 2023 Salut..Ai pm...de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 26, 2023 Share Postat Aprilie 26, 2023 Salut, Cum ti s-au parut ortezele astea ? Ai incercat si altele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 26, 2023 Autor Share Postat Aprilie 26, 2023 Scuze, am fost si eu plecat de ziua mea si nu prea am avut timp de net V-am raspuns tuturor la mesaje, e valabil totul in afara de stander (care s-a intors, ironic oarecum, la motocicleta pentru care a fost cumparat initial!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Hello switch..mai .durează tati.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 10, 2023 Autor Share Postat Mai 10, 2023 Asa e cand e omu' dat peste cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate