reverend Postat Mai 5, 2023 Share Postat Mai 5, 2023 (editat) Salut. Se da urmatoarea problema. Honda cb500f din 2022 a fost coborât la maxim , adică și din suspensii și cu kit pentru a fi pe masura riderului. A rămas problema cu cricul. Acum motorul sta mult prea drept și în anumite situații aproape ca sta sa cada dacă nu ești atent. Am încercat sa pus un cric universal reglabil dar am descoperit ca cricul original are sistemul de oprire al motorului in1a incorporat cumva. M.am gindit si la soluția de tăiat și resudat cel original. Dar. Dacă îl mai scurtez puțin, cit ar fi nevoie, bara de cric cu care.l dai sus/jos ar veni exact sub scărițe și nu mai ai acces. Singura opțiune în capul meu ar fi sa tin originalul și sa.l îndoi un pic sa aibă un alt unghi. Cineva cu o parere/idee/soluție alternativa? Ms fain anticipat. Bafta și vreme buna Editat Mai 5, 2023 de reverend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 5, 2023 Share Postat Mai 5, 2023 Comanzi un alt cric original, pe care l modifici cum vrei tu-taiat, sudat, piesa de actionare o pui cum vrei. Dar faci asta la cineva care stie cu fier,sudat, etc. Daca esti din bucuresti, ai destule variante. De exemplu, dl Bogdan Harea, care face crashuri . SAu la Dinamita, care sudeaza orice oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 5, 2023 Share Postat Mai 5, 2023 Acum 44 minute, reverend a spus: .... bara de cric cu care.l dai sus.... prelungeste si putza aia daca tai metalul dintre putza si talpa nu ti-e de ajuns? deci sa tai doar din partea de jos a cricului, de sub talpa pana la putza cu care rabatezi cricul ca teoretic mai mult de vreo 2 cm nu ar trebui sa tai, ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Mai 5, 2023 Autor Share Postat Mai 5, 2023 Bună idee. Incercam asa Acum 59 minute, Adrian M. a spus: Comanzi un alt cric original, pe care l modifici cum vrei tu-taiat, sudat, piesa de actionare o pui cum vrei. Dar faci asta la cineva care stie cu fier,sudat, etc. Daca esti din bucuresti, ai destule variante. De exemplu, dl Bogdan Harea, care face crashuri . SAu la Dinamita, care sudeaza orice oricum. Ms fain de idee. In Cluj stie cineva pe cineva care se ocupa cu asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Mai 5, 2023 Share Postat Mai 5, 2023 Salut. Pe langa Cluj ai HeavyDuties Si tot p-acolo mai sunt Evil Chop Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Mai 5, 2023 Autor Share Postat Mai 5, 2023 Super ms fain. Încerc la mai mulți și vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Mai 6, 2023 Share Postat Mai 6, 2023 Acum 17 ore, reverend a spus: Salut. Se da urmatoarea problema. Honda cb500f din 2022 a fost coborât la maxim , adică și din suspensii și cu kit pentru a fi pe masura riderului. A rămas problema cu cricul. Acum motorul sta mult prea drept și în anumite situații aproape ca sta sa cada dacă nu ești atent. Am încercat sa pus un cric universal reglabil dar am descoperit ca cricul original are sistemul de oprire al motorului in1a incorporat cumva. M.am gindit si la soluția de tăiat și resudat cel original. Dar. Dacă îl mai scurtez puțin, cit ar fi nevoie, bara de cric cu care.l dai sus/jos ar veni exact sub scărițe și nu mai ai acces. Singura opțiune în capul meu ar fi sa tin originalul și sa.l îndoi un pic sa aibă un alt unghi. Cineva cu o parere/idee/soluție alternativa? Ms fain anticipat. Bafta și vreme buna Am avut aceeasi problema, dar cu alta motocicleta. La service i-au "remodelat" forma (cred ca si partea de prindere) ca sa aiba un alt unghi. A functionat perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Mai 6, 2023 Share Postat Mai 6, 2023 Acum 20 ore, apriliacluj a spus: prelungeste si putza aia daca tai metalul dintre putza si talpa nu ti-e de ajuns? (nu-i place cu putza aia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate