Emanuel13 Postat Mai 6, 2023 Share Postat Mai 6, 2023 Se poate face itp în România dacă masina este cu numere de anglia pentru ca am motul expirat și vreau sa știu dacă se poate face sa circul în România cu ea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Mai 6, 2023 Share Postat Mai 6, 2023 Acum 18 minute, Emanuel13 a spus: Se poate face itp în România dacă masina este cu numere de anglia pentru ca am motul expirat și vreau sa știu dacă se poate face sa circul în România cu ea? Nu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Mai 6, 2023 Share Postat Mai 6, 2023 Eu am facut Dar e valabil doar pentru tranzit,in tara de origine insa trebuie refacut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 6, 2023 Share Postat Mai 6, 2023 Știam că se dă test de gramatică pentru astea pă Anglea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 6, 2023 Share Postat Mai 6, 2023 Acum 1 oră, Emanuel13 a spus: dacă masina este A greșit forumul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Mai 9, 2023 Share Postat Mai 9, 2023 La 06.05.2023 la 15:21, Emanuel13 a spus: Se poate face itp în România dacă masina este cu numere de anglia pentru ca am motul expirat și vreau sa știu dacă se poate face sa circul în România cu ea? Da, se poate. ITP-ul se face doar la RAR si e valabil doar pe teritoriul Romaniei. Detalii pe pagina RAR sau orientativ aici https://www.pint.ro/blog/masinile-inmatriculate-in-strainatate-isi-pot-face-itp-ul-in-tara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate