G30RG3 Postat Iunie 29, 2023 Share Postat Iunie 29, 2023 Caut sa imprumut/inchiriez un suport pentru jug pentru un Cbr 600 RR pentru cateva zile. Am nevoie sa dau jos furca, sa o servicez. Ceva asemanator celui din link: https://www.scule-beta.ro/cumpara/suport-fata-jug-moto-3042c-1488 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Iunie 29, 2023 Share Postat Iunie 29, 2023 Am eu asa ceva. Pentru cat timp iti trebuie? Si ar trebui sa masori interiorul de la axul jugului inferior sa vad daca am boltul care iti trebuie. Altfel trebuie sa fac unul pe strung. Eu pentru motocicleta mea a trebuit sa imi fac. Cele cu care venise standerul nu se potriveau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Iunie 29, 2023 Autor Share Postat Iunie 29, 2023 Motorul e la MotorPark Adancata. Trebuie sa ma duc, sa iau furca, sa o las pe suport. Sa aduc furca in Buc in service. Si apoi tot drumul inapoi invers. As zice cateva zile, o sapt. Depind putin si de service. Te poti lipsi de el o saptamana, maxim doua? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 29, 2023 Share Postat Iunie 29, 2023 pune-o pe standeru spate ridic-o cu un cric de bot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 29, 2023 Share Postat Iunie 29, 2023 Sau suspend-o de o grinda, ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Iunie 29, 2023 Share Postat Iunie 29, 2023 Acum 5 minute, Cavaleru a spus: pune-o pe standeru spate ridic-o cu un cric de bot. In principiu da. Nu am nevoie de el in viitorul apropiat. Iti las nr. de telefon in pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate