marauder Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 Aveam dubii unde sa postez anuntul dar am zis ca, chiar daca pretul este care este, tot vanzare se cheama. Deci, se vand 2 periute de dinti electrice Brown, pe baterii (2 baterii AA)...functioneaza (probate acum), au stat niste ani prin dulapuri (de acolo si praful care s-a prins pe ele). M-am gandit ca decat sa le arunc , fiind functionale, poate le foloseste cineva la ceva...fie pt ce au fost facute (normal ca va trebuie capete noi si un pic de igienizare a lor), fie sa curete mai stiu eu ce suprafete/metale/etc, sau la cine stie ce alta intrebuintare. Pretul este...cate 1 fruct (orice fruct) pt fiecare. Se pot ridica din Bucuresti, zona parc Sebastian....pt trimis in tara discutam (posibil sa aranjam ceva prin publi24) Mesaj aici sau tel 0728591488 (Stefan) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 ti-am corectat titlu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 Am incercat o data electrica, nu e de mine, adorm la loc dimineata cu ele in mana. Sa stau fara sa fac nimic doua-trei minute in fata chiuvetei la orele la care ma trezesc eu e nasol... Scuze de off, am vrut doar sa imi aduc aminte de ce am revenit la manuale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 De reţinut că alea 10 minute regulamentare de periaj se traduc prin 2 minute în cazul electricei, dată fiind viteza mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 1 hour ago, Penetru said: alea 10 minute regulamentare de periaj Vreo sursa, ceva? De unde ai scos-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 Instrucţiunile de folosire Braun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 Acum 6 ore, Penetru a spus: Instrucţiunile de folosire Braun. Toata lumea zice 2 minute. Braun or lua in considerare faptul ca dimineata nu esti inca treaz iar seara esti beat si d-aia zic 10 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 Există modele cu timer, e la 2 minute. Dimineaţa minutele-s mai scurte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 Nu mai sunt de 60 secunde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate